Μεγάλος ξενοδοχειακός όμιλος στο Ντουμπάι αναζητά το μεγάλο ταλέντο στον τουρισμό

19 Mar 2018, 09:21 | ΚΟΣΜΟΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Μεγάλος ξενοδοχειακός όμιλος στο Ντουμπάι αναζητά το μεγάλο ταλέντο στον τουρισμό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το μεγαλύτερο ταλέντο στην παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία αναζητά ο όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων Emaar Hospitality, που δραστηριοποιείται με 11 ξενοδοχεία στο Ντουμπάι με τα brand Address Hotels + Resorts και Vida Hotels and Resorts.

Στο σχετικό διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν υπάλληλοι ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο, με προοπτικές για το μεγάλο ταλέντο που θα αναδειχθεί, να απασχοληθεί σε κάποιο από τα ξενοδοχεία του ομίλου αλλά και στα νεότερα πρότζεκτ που ετοιμάζει στα ΗΑΕ, τη Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν, την Αίγυπτο, την Τουρκία και τις Μαλδίβες.

Στόχος είναι να αναδειχθεί το πιο ταλαντούχο άτομο, για ανώτερη θέση σε τριετές πρόγραμμα με κάλυψη όλων των εξόδων του. 

Με τις αλλαγές στο προφίλ των επισκεπτών και τη νέα γενιά ταξιδιωτών και επιχειρηματιών που έχουν νέες απαιτήσεις από τις εμπειρίες φιλοξενίας, είναι σημαντικό να έχουμε νέους ανθρώπους που σκέφτονται με νέο τρόπο, οι οποίοι θα μπορέσουν να καθοδηγήσουν τη βιομηχανία στην επόμενη εποχή, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Emaar Hospitality Group, κ.  Olivier Harnisch.

Η μοναδική αυτή πρωτοβουλία θα ανοίξει τις πόρτες μάθησης από ειδικούς στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και θα κτίσει μια σπουδαία διευθυντική καριέρα, τόνισε. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους διαδικτυακά στέλνοντας ένα προσωπικό βίντεο στον σύνδεσμο WWW.THEWORLDSGREATESTHOSPITALITYTALENT.COM. Οκτώ υποψήφιοι θα προκριθούν και θα προσκληθούν στο Ντουμπάι τον Ιούλιο όπου θα διεξαχθούν συνεντεύξεις, με παραδοσιακές και καινοτόμες τεχνικές. Εκεί, θα αξιολογηθούν η προσωπικότητα, η δημιουργικότητα, η καινοτόμα προσέγγιση και το αυθεντικό πάθος για τη βιομηχανία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν bachelor's degree ή αντίστοιχο πτυχίο, και η εκπαίδευση του μεγάλου ταλέντου θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2018, με έδρα στη Ντουμπάι.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα