Καταγγελίες κατά της TripAdvisor για απόκρυψη περιστατικών βιασμού σε ξενοδοχεία

23 Nov 2017, 12:54 | ΚΟΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Καταγγελίες κατά της TripAdvisor για απόκρυψη περιστατικών βιασμού σε ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πιθανότητα ελέγχου στην ΤripAdvisor έπειτα από καταγγελίες για απόκρυψη δημοσιεύσεων από ταξιδιώτες για περιστατικά βιασμών και άλλων αδικημάτων σε resort στο Μεξικό, εξετάζει η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ, όπως έγινε γνωστό έπειτα από διαρροή εγγράφου της Επιτροπής στον αμερικανικό τύπο.

Αμερικανική εφημερίδα επικαλείται επιστολή της Επιτροπής, η οποία έπεσε στα χέρια της, με παραλήπτη τον γερουσιαστή του Wisconsin, Tammy Baldwin, στην οποία εκφράζει την πρόθεσή της να προστατεύσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή στην online αγορά, στην οποία περιλαμβάνονται τα ξενοδοχεία και τα ταξίδια.

Αν οι καταναλωτές δεν μπορούν να δημοσιεύουν γνήσιες κριτικές για μια επιχείρηση, δεν θα υπάρξει προστασία άλλων ενδιαφερομένων, καθώς και των επιχειρήσεων, που εργάζονται σκληρά για να κερδίζουν θετικές κριτικές, αναφέρει η επιστολή της Επιτροπής.

Πρόσφατα η TripAdvisor ξεκίνησε να αναρτά ειδοποιήσεις στις σελίδες των ξενοδοχείων που έχουν ιστορικό σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η Επιτροπή επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την πολιτική της για την προστασία των καταναλωτών, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες παρέμβασης στους χρήστες του διαδικτύου και στις επιχειρήσεις.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα