Η Βουλγαρία ευχαριστεί τους τουρίστες της με αναμνηστικές κάρτες

05 Sep 2017, 08:03 | ΚΟΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Η Βουλγαρία ευχαριστεί τους τουρίστες της με αναμνηστικές κάρτες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πάνω από 400.000 ευχαριστήριες κάρτες θα ταχυδρομήσει το υπουργείο Τουρισμού της Βουλγαρίας σε τουρίστες που έκαναν διακοπές στη χώρα αυτή τη χρονιά, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των επισκεπτών της από τις αρχές του έτους μέχρι και τον Ιούλιο κατά 7,2% σε σχέση με πέρυσι.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην υπουργό Τουρισμού της χώρας, κ. Nikolina Angelkova. Επόμενο βήμα του υπουργείου θα είναι να κτίσει την εικόνα της Βουλγαρίας ως προορισμού που προσφέρει τουριστικό προϊόν ύψιστης ποιότητας.

Οι τουρίστες που θα λάβουν την κάρτα θα επιλεχθούν τυχαία και οι αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες με σκοπό να ολοκληρωθούν στο τέλος της καλοκαιρινής σεζόν.

Η κάρτα απεικονίζει ένα γραμματόσημο αφιερωμένο στο Διεθνές Ετος Βιώσιμου Τουρισμού για την Ανάπτυξη που έχει ανακηρυχθεί το 2017. Η φιλοτελική εκδοχή της θα φέρει το μήνυμα της Βουλγαρίας κατά την 22η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσεντού της Κίνας.

Στην κάρτα θα υπάρχει επίσης ένα ειδικό μήνυμα της υπουργού, υπογεγραμμένο προσωπικά από την ίδια: «Σας ευχαριστώ που επιλέξατε τη Βουλγαρία!».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα