Εξαιρετικοί Hosted Buyers στην 10th Athens International Tourism & Culture Expo (6-8 Δεκεμβρίου, Ζάππειο)

28 Apr 2023, 14:50 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Εξαιρετικοί Hosted Buyers στην 10th Athens International Tourism & Culture Expo (6-8 Δεκεμβρίου, Ζάππειο)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Καθοριστικά θα είναι τα επόμενα βήματα της 10ης ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2023 για την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού μας .

Το εντατικό πρόγραμμα προβολής της Έκθεσης, το οποίο ξεκίνησε ήδη από τον Ιανουάριο και φυσικά συνεχίζεται, απέδωσε εξαιρετικά αφού ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους σαν Hosted Buyers περισσότεροι από  60  δυναμικοί Tour Operators, Travel Agencies και MICE εταιρείες από διάφορες χώρες- κλειδιά για τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα.

Οι Hosted Buyers που προσελκύει η Έκθεση ασχολούνται συστηματικά με την Ελλάδα σαν τουριστικό προορισμό και αναζητούν σοβαρές συνεργασίες με Ξενοδοχεία και Ταξιδιωτικά γραφεία για όλα τα είδη τουρισμού, όπως Leisure, luxury, θαλάσσιο τουρισμό, κρουαζιέρα, outdoor activities , κ.α.

Με αυτή τη δυναμική και την ταυτόχρονη ποικιλομορφία των τουριστικών προϊόντων που αναζητούν οι Hosted Buyers , είναι περισσότερο από προφανές ότι η φετινή  Έκθεση στην 10η επετειακή διοργάνωση θα σημειώσει ρεκόρ εμπορικών συμφωνιών μεταξύ των Εκθετών και των Hosted Buyers.

Φέτος στην  Έκθεση θα συμμετέχουν Hosted Buyers από όλη την Eυρώπη, Βαλκάνια, Η.Π.Α, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μέση Ανατολή και άλλες χώρες, δίνοντας στους Εκθέτες την ευκαιρία για νέες συνεργασίες και ενίσχυση της ανταγωνιστικής τους παρουσίας στη διεθνή τουριστική αγορά.

Εκθέτες, όπως  Ξενοδοχεία και καταλύματα, Ταξιδιωτικά γραφεία, Τουριστικοί προορισμοί, Περιφέρειες και Δήμοι, Εταιρείες Τουρισμού & Πολιτισμού, Θαλάσσιος Τουρισμός, On Line Tourism Systems, Εξοικονόμηση Ενέργειας Ξενοδοχείων κ.α., θα είναι όλοι εκεί για να στηρίξουν το Ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Την περσινή χρονιά, την επιτυχία της Έκθεσης σφράγισαν με τη συμμετοχή τους 180 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό , 120 Hosted Buyers από 32 χώρες  που πραγματοποίησαν 3300 Β2Β meetings με τους Εκθέτες και οι επαγγελματίες επισκέπτες ξεπέρασαν τις 3500.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και οι Παράλληλες εκδηλώσεις της Έκθεσης, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Η Έκθεση πραγματοποιείται με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και την Αιγίδα και στήριξη του ΕΟΤ.

 Διαρκής ενημέρωση για την Έκθεση παρέχεται στο site www.aite.gr

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα