Το μέλλον των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα | Εκδήλωση των ICCA και AC Forum στην Κωνσταντινούπολη

08 Mar 2023, 12:25 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Το μέλλον των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα | Εκδήλωση των ICCA και AC Forum στην  Κωνσταντινούπολη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Κωνσταντινούπολη  θα φιλοξενήσει την εκδήλωση «Το μέλλον των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα»,  στις 6-8 Ιουνίου 2023. Η εκδήλωση, η οποία αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Διεθνούς Ένωσης Συνεδρίων και Συναντήσεων [International Congress and Convention Association (ICCA)] και του Φόρουμ Ενώσεων και Διασκέψεων [Associations & Conference (AC) Forum], αφορά ένα διήμερο πρόγραμμα, στο πλαίσιο του οποίου, θα συναντηθούν μέλη της ICCA και του AC Forum, καθώς επίσης μέλη ενώσεων και κορυφαία ενδιαφερόμενα μέρη του ιατρικού κλάδου, προκειμένου να συζητήσουν την εξέλιξη των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα, με σκοπό να παραμένει επίκαιρος και να δεσμευτεί απέναντι στις μελλοντικές γενιές. 

«Το μέλλον των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα», μια κοινή προσπάθεια των ICCA και AC Forum, περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές εκδηλώσεις σε διάστημα τριών ετών, εστιάζοντας στον υγειονομικό τομέα. Η πρώτη διοργάνωση της εκδήλωσης B2B, με φυσική παρουσία, μια εκδήλωση που λαμβάνει χώρα ήδη από το 2021, φιλοξενήθηκε στις Κάννες της Γαλλίας στις 6-8 Ιουλίου 2022. Η δεύτερη διοργάνωση, η οποία θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες σχεδιασμού συναντήσεων με αντικείμενο τον υγειονομικό τομέα, θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη εντός του έτους, ως αποτέλεσμα ενεργειών του TGA, του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης της Τουρκίας. 

Η εκδήλωση «Το μέλλον των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα» στην Κωνσταντινούπολη θα συγκεντρώσει στην Τουρκία τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων των πλέον σημαντικών και ιατρικών συνεδρίων παγκοσμίως. Σκοπός της εκδήλωσης είναι  να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας των συναντήσεων του υγειονομικού τομέα στην εποχή μετά την πανδημία και να διευρύνει το μερίδιο της Κωνσταντινούπολης στην εν λόγω αγορά. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών του τομέα υγείας, επικεφαλής ιατρικών ενώσεων και προμηθευτών των συνεδρίων, θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν από κοινού τις αλλαγές και τα βήματα εξέλιξης που απαιτούνται προκειμένου να οργανώνονται ενδιαφέρουσες και επίκαιρες ιατρικές συναντήσεις. Αξιοποιώντας τη συνάντηση εκπροσώπων του υγειονομικού τομέα, η εκδήλωση θα δημιουργήσει μια πλατφόρμα με νέες λύσεις και στρατηγικές για τη διενέργεια αποτελεσματικών και πιο βιώσιμων παγκόσμιων συναντήσεων στον τομέα της υγείας στο μέλλον αποτέλεσμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων και πρακτικών.  

Η ICCA, με έδρα το Άμστερνταμ, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους οργανισμούς-ομπρέλα στον τομέα των συνεδρίων και των συναντήσεων, με περισσότερα από 1.100 μέλη σε περίπου 100 χώρες και περιοχές παγκοσμίως. Από το έτος ίδρυσής της το 1963, η ICCA αντιπροσωπεύει τους σημαντικότερους παγκόσμιους προορισμούς και τους πλέον έμπειρους προμηθευτές διεθνών συναντήσεων και εκδηλώσεων, με εξειδίκευση στους τομείς της διαχείρισης, της μεταφοράς και της διαμονής όσον αφορά τις διεθνείς συναντήσεις. Μέλη της είναι γραφεία προβολής και εμπορικής προώθησης πόλεων, διεθνείς οργανισμοί που οργανώνουν συνέδρια και διασκέψεις,  εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας, καθώς και  χώρους εκδηλώσεων που προσφέρουν υπηρεσίες συναντήσεων και διαμονής.

Η ICCA λειτουργεί με περιφερειακό τρόπο, ώστε να ενισχύει τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ των μελών της. Η Τουρκία, ως κράτος μέλος στην περιοχή της Μεσογείου, έχει επίσης συνάψει Σύμβαση εταιρικής συνεργασίας με αντικείμενο την ανάδειξη προορισμών (Destination Partnership Agreement) με την ICCA και έχει εγκαθιδρύσει μια ζωτική συνεργασία. Το AC Forum, το οποίο εστιάζει στην ηγεσία και τη διαχείριση συνεδρίων, ξεχωρίζει ως ο μοναδικός οργανισμός που ιδρύθηκε από αυτόνομες ενώσεις. Χωρίς να δέχεται επιρροή από εμπορικά συμφέροντα, και μέσω της ανταλλαγής βέλτιστων ιδεών και πρακτικών μεταξύ επαγγελματιών, τα μέλη του AC Forum μοιράζονται πληροφορίες προκειμένου να προαγάγουν την ηγεσία σε επίπεδο ενώσεων και τη διαχείριση συνεδρίων. 

Επιπλέον, ενδιαφερόμενα μέρη του τομέα MICE (συνεδριακού τουρισμού) της χώρας θα συναντηθούν στη Σύνοδο κορυφής της ICCA στην Κωνσταντινούπολη, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο της εταιρικής συνεργασίας με αντικείμενο την ανάδειξη προορισμών της ICCA και η οποία θα λάβει χώρα πριν από την κοινή εκδήλωση των ICCA και AC Forum με τίτλο «Το μέλλον των συναντήσεων στον υγειονομικό τομέα». Στόχος της Συνόδου, η οποία προγραμματίζεται για τις 5 Ιουνίου, είναι να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της ICCA και του AC Forum.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα