Το αεροδρόμιο BER Βερολίνου επίσημος συνεργάτης της ITB

18 Feb 2023, 08:59 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Το αεροδρόμιο BER Βερολίνου επίσημος συνεργάτης της ITB

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Αεροδρόμιο Βερολίνου-Βρανδεμβούργου, BER, είναι ο επίσημος συνεργάτης της ITB Berlin, της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης τουρισμού B2B στον κόσμο, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου στους εκθεσιακούς χώρους του Βερολίνου. Το αεροδρόμιο εκπροσωπείται στη διεθνή εμπορική έκθεση τουρισμού με τα ομοσπονδιακά εδάφη του Βερολίνου και του Βρανδεμβούργου. Μαζί, στον τόπο συνάντησης των επαγγελματιών του διεθνούς τουρισμού, το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, το Βερολίνο και το Βρανδεμβούργο, θα εκπροσωπήσουν την «Περιοχή της Γερμανικής Πρωτεύουσας». Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν το περίπτερο της έκθεσης (303a) στο hub27. Εδώ οι εμπορικοί επισκέπτες θα ενημερωθούν για ταξίδια σε περίπου 140 προορισμούς και πάνω από 50 χώρες, με περισσότερες από 60 αεροπορικές εταιρείες.

Οι εμπορικοί επισκέπτες, θα ενδιαφερθούν ιδιαίτερα για την ανάπτυξη των ψηφιακών και αυτοματοποιημένων υπηρεσιών στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας. Το περασμένο καλοκαίρι, το BER ήταν το πρώτο αεροδρόμιο της Ευρώπης που εισήγαγε ένα σύστημα κράτησης χρονοθυρίδων για τον έλεγχο ασφαλείας, που ονομάστηκε BER Runway.

Πέρυσι, οι αυτοματοποιημένες υπηρεσίες check-in και αυτοματοποιημένης παράδοσης αποσκευών επεκτάθηκαν σημαντικά. Τα μηχανήματα self-service check-in αυξήθηκαν γρήγορα σε περίπου 120 και η χρήση τους αυξήθηκε κατά 40%. Είναι πολύ δημοφιλή στους επιβάτες, καθώς εξοικονομούν χρόνο και προσφέρουν πολλές επιπρόσθετες υπηρεσίες. Τα μηχανήματα self-service check-in δεν περιορίζονται σε κάποιον συγκεκριμένο αερομεταφορέα και είναι διαθέσιμα σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες. ‘Ηδη, τα χρησιμοποιούν όλες οι μεγάλες εταιρείες, ενώ προστίθενται συνεχώς και νέες. Έτσι, οι επιβάτες αεροπορικών μεταφορών δεν χρειάζεται να περιμένουν τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου αερομεταφορέα τους και αντ' αυτού μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο διαθέσιμο μηχάνημα.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα