H Xenia 2022 ετοιμάζει την πιο εντυπωσιακή της διοργάνωση

30 Jun 2022, 11:57 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

H Xenia 2022 ετοιμάζει την πιο εντυπωσιακή της διοργάνωση

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε δυναμική τροχιά προετοιμασιών έχει μπει ήδη η Xenia 2022, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo και αναμένεται να αποτελέσει για ακόμα μία φορά κομβικό εμπορικό φόρουμ και σημαντικό κέντρο  επενδυτικών επιλογών για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας.

Όλες οι νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα, προτάσεις και λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και την ψηφιακή παρουσία των ξενοδοχειακών καταλυμάτων θα παρουσιαστούν στο σημαντικότερο εκθεσιακό event για τον κλάδο, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού.

Οι leader του κλάδου εμπιστεύονται την Xenia

Αρκετούς μήνες πριν από την διεξαγωγή της Xenia 2022, 270 εκθέτες έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους στην έκθεση, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο μέλλον του ελληνικού τουρισμού και στον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η Χenia στην ανάπτυξή του. Μάλιστα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο αριθμός των εκθετών θα ξεπεράσει τους 450, δίνοντας την δυνατότητα για ακόμα μία χρονιά στους επαγγελματίες που θα την επισκεφτούν να βρουν πραγματικά τους καλύτερους της αγοράς και ένα πανόραμα προϊόντων, λύσεων και προτάσεων για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των υποδομών και των υπηρεσιών της επιχείρησής τους.

Δείτε τις εταιρείες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Xenia 2022 μέχρι στιγμής, εδώ

H ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε έρχεται στην Xenia

Η Xenia θα φιλοξενήσει την 10η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στην κορυφαία αυτή θεσμική διαδικασία, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 1.000 ξενοδόχοι, θα αναπτυχθούν καίρια ζητήματα του κλάδου, αλλά και οι μελλοντικές δράσεις του ΞΕΕ.

Architect Lab: A project for creative synergies 

Η Xenia, παρουσιάζει για πρώτη φορά το Architect Lab. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό project, σε μία δομημένη εγκατάσταση 800 τ.μ. που θα αναπτυχθεί στο Hall 2 της έκθεσης. Το Architect Lab είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα καινοτόμα υλικά και στις λύσεις κατασκευής και «προσκαλεί» αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς σε μια δημιουργική σύζευξη με τις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Στο χώρο του Architect Lab θα αναπτυχθούν 26 περίπτερα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.>>

Digital εργαλεία για τις προκλήσεις της νέας εποχής 

Σε ένα νέο, ακόμα πιο μοντέρνο και λειτουργικό χώρο, θα αναπτυχθούν τα περίπτερα και το stage του Digi Hotel. Ο χώρος αυτός θα βρίσκεται στην αρχή του Hall 1 και θα προσεγγίζεται άμεσα από τους επισκέπτες της έκθεσης. Φέτος, η θεματολογία που θα παρουσιαστεί στο stage του Digi Hotel, θα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις που δημιουργούν οι νέες τάσεις στον τουρισμό και θα επικεντρωθεί στις ψηφιακές εξελίξεις που καθορίζουν το νέο τοπίο στον κλάδο της φιλοξενίας.>>

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα