Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας τον Οκτώβριο στην Αιδηψό

16 May 2022, 08:58 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας τον Οκτώβριο στην Αιδηψό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής διοργανώνει το 1ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας στις 13 και 14 Οκτωβρίου, στην Αιδηψό στο πλαίσιο του προγράμματος ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας «Εύβοια-Μετά».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της διαΝΕΟσις, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και σε συνεργασία με αρμόδιους διεθνείς και εθνικούς φορείς στις τρεις θεματικές ενότητες των εργασιών του, του Ιατρικού Τουρισμού, του Ιαματικού Τουρισμού και του Τουρισμού Ευεξίας.

Ο Τουρισμός Υγείας είναι μια παγκόσμια τάση από τις πλέον ταχέως αναπτυσσόμενες μορφές τουρισμού παγκοσμίως. Η χώρα μας έχει μεγάλη ευκαιρία τα επόμενα χρόνια να αναπτύξει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τουρισμού Υγείας προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας. Η Ελλάδα εκτός από προορισμούς απαράμιλης ομορφιάς, έχει υψηλή αναγνωρισιμότητα ως η χώρα του Ιπποκράτη και του Ασκληπιού, υψηλού επιπέδου ιατρικό δυναμικό, πολλές ιαματικές πηγές και εξαιρετικές ξενοδοχειακές υποδομές, που αποτελούν προϋποθέσεις αλλά και εγγύηση για ταχεία ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας.

Σκοπός του εν λόγω Συνεδρίου είναι η ενημέρωση, η ανάδειξη και αξιοποίηση όλων αυτών των συγκριτικών πλεονεκτημάτων με τη συμβολή ξένων και Ελλήνων εξειδικευμένων στελεχών και εκπροσώπων των εμπλεκόμενων επιστημονικών, επαγγελματικών και Πολιτειακών φορέων.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα