Ο Γερμανικός οργανωμένος τουρισμός ανακαλύπτει την Κέρκυρα το Μάιο μέσα από το FVW Workshop

26 Apr 2022, 13:41 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ο Γερμανικός οργανωμένος τουρισμός ανακαλύπτει την Κέρκυρα το Μάιο μέσα από το FVW Workshop

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το FVW Workshop, που διοργανώνεται αποκλειστικά από το FVW Medien, και θα φέρει εκπροσώπους της γερμανικής αγοράς οργανωμένου τουρισμού στη χώρα μας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα στις 8-12 Μαϊου 2022, με συνεδριακή ημέρα την Τετάρτη 11/05/22. 

Στόχος της 50ης διοργάνωσης του Workshop, που θα διοργανωθεί στο ελληνικό νησί, είναι οι περίπου 30-40 προσκεκλημένοι, συμμετέχοντες ειδικοί της τουριστικής αγοράς της Γερμανίας (αντιπρόσωποι μεγάλων T.Os και ταξιδιωτικών γραφείων, ειδικοί ερευνητές της τουριστικής αγοράς και η συντακτική ομάδα του FVW) να «ανακαλύψουν» μέσω στοχευμένων συζητήσεων και επιλεγμένων περιηγήσεων τα highlights, και ό,τι νεότερο υπάρχει στην προσφορά του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας αλλά και την τουριστική ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, ο οποίος με χορηγικό πακέτο διασφάλισε την παρουσίαση βίντεο για την Ελλάδα και άλλες προωθητικές ενέργειες κατά τις εργασίες του workshop, το workshop της FVW Medien αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τις διεθνείς αγορές καθότι τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τους εκπροσώπους του τουρισμού της Γερμανίας, συνεισφέροντας έτσι αποτελεσματικά στην προβολή και καθιέρωση του επιλεγμένου προορισμού διεξαγωγής του στην γερμανική τουριστική αγορά, στη διαμόρφωση θετικής εικόνας για τον προορισμό και τέλος στη διερεύνηση λύσεων για την τόνωση των πωλήσεων.

Στη συνεδριακή ημέρα θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, οι αεροπορικές εταιρείες, Eurowings, Eirowings Discover, Condor, Aegean (Detlev Geiser, head of Sales Germany), οι tour operators TUI (Doreen Schwebe,  Head of Sun & Beach business in the Mediterranean), LMX και Ferien Touristik, FTI (Halina Strzyzewska, head of Greece & Cyprus), All Tours (Oliver Grosse-Kleiman, Director Contracting Greece). Επί πλέον συμμετέχει ο Roland Gassner από την εταιρεία Travel Data + Analytics (former GfK Travel Research), κορυφαίος αναλυτής αγορών στη Γερμανία ως ομιλητής για την παρουσία της Ελλάδας. Το workshop συντονίζει ο αρχισυντάκτης του FVW, Klaus Hildebrand. Υπεύθυνη έργου η Άντα Καραγιάννη, Praxis Plus. 



Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα