Έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα | Αποσύρεται η διοργανώτρια εταιρεία, αλλά η ΜΙΤΤ θα συνεχισθεί

17 Mar 2022, 11:39 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα | Αποσύρεται η διοργανώτρια εταιρεία, αλλά η ΜΙΤΤ θα συνεχισθεί

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η διοργανώτρια εταιρεία της τουριστικής έκθεσης MITT (Moscow International Travel Trade), Hyve Group, γνωστοποίησε ότι αποσύρεται από τη ρωσική αγορά και τερματίζει τις εργασίες της στη Ρωσική Ομοσπονδία μετά την πολεμική εισβολή στην Ουκρανία.

Η εφετινή ΜΙΤΤ (15-17 Μαρτίου), ωστόσο, σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, δεν θα είναι η τελευταία και θα διεξαχθεί και του χρόνου. Τουλάχιστον του χρόνου, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη στη Μόσχα, όπως και πριν.

Η MITT έχει ρωσική νομική οντότητα. Ως εκ τούτου θα αλλάξει μεν ο διοργανωτής αλλά η έκθεση MITT 2023 θα πραγματοποιηθεί, δήλωσε ο Artem Chernyshov, διευθυντής της έκθεσης MITT.

Στον  ιστότοπο της μέχρι τώρα διοργανώτριας εταιρείας της MITT, Hyve Group, αναρτήθηκε δήλωση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hyve Group PLC, Mark Chashua, σχετικά με τον τερματισμό των εργασιών της εταιρείας στη Ρωσία λόγω της πολεμικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Σήμερα ανακοινώσαμε στο χρηματιστήριο και στους μετόχους μας την απόφασή μας να φύγουμε από τη Ρωσία», τονίζει ο κ. Chashua, προσθέτοντας ότι η εταιρεία «ψάχνει τρόπους» να λύσει το ζήτημα με τους 206 υπαλλήλους του ρωσικού γραφείου.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα