Ερευνα

Η Praktiker ενθουσίασε τους επισκέπτες στη φετινή Xenia 2021

06 Dec 2021, 16:07 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Η Praktiker ενθουσίασε τους επισκέπτες στη φετινή Xenia 2021

Facebook Twitter Linkedin

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, μέλος του ΣΕΤΕ από το 2018, συμμετείχε για 3η χρονιά στην Έκθεση Xenia, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως 29 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Με το μοναδικό της concept ‘‘Be Hybrid by Praktiker’’ και με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, το οποίο επισκέφθηκαν χιλιάδες επισκέπτες, η παρουσία της  Praktiker σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η Praktiker b2b ομάδα συμβούλων ήταν εκεί και παρουσίασε το «ξενοδοχειακό μέλλον», το οποίο στηρίζεται στις υβριδικές λύσεις, με δυνατότητες και επιλογές για την κάλυψη κάθε ανάγκης σε εξοπλισμό εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, αλλά και την παροχή υπηρεσιών, ενθουσιάζοντας τους επισκέπτες με σύγχρονα και καινοτόμα installations. Παράλληλα, σύμφωνα με την τάση για υβριδική διαμονή, σύστησε στο κοινό της έκθεσης ιδέες και επιλογές προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο, λειτουργικό και όμορφο χώρο εργασίας που συνδυάζεται με την άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Πιο συγκεκριμένα, η Praktiker παρουσίασε στους επαγγελματίες ευέλικτες λύσεις, οι οποίες:

-          συνδυάζουν εύστοχα τις διακοπές και τη χαλάρωση, με τη δυνατότητα για εργασία στον ίδιο χώρο - στη βάση του workation trend (work & vacation)

-          δημιουργούν ένα περιβάλλον διαμονής που συνδέεται άμεσα με τη φύση και το πράσινο, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους

-          εξασφαλίζουν εξατομικευμένη και συμπεριληπτική εξυπηρέτηση, με πολυμορφικά έπιπλα και προϊόντα που καλύπτουν ανάγκες ΑμεΑ.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης, στο περίπτερο της Praktiker 

έδωσε το παρών και η Vitex, με ένα μοναδικό hybrid activation, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν live τα χρώματα που τους ταιριάζουν από τη χρωματική παλέτα της Vitex. Παράλληλα, η συνεργαζόμενη εταιρία Blink συμμετείχε στο περίπτερο της Praktiker με ένα μοναδικό spot φόρτισης για (αυτο)κινητά.

Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην έκθεση,  μπορούν να γνωρίσουν όλη την γκάμα προϊόντων της Praktiker μέσα από τον νέο Κατάλογο Praktiker b2b, με προτάσεις & λύσεις για κάθε επιχείρηση.

Λίγα Λόγια για την υπηρεσία Praktiker b2b

Από το 2010 η Praktiker διαθέτει και αναπτύσσει συνεχώς ένα εξειδικευμένο τμήμα b2b, με στόχο να καλύπτει με τον πιο άμεσο και λειτουργικό τρόπο, τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης. Με περισσότερα από 45.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και ειδικές παραγγελίες, απολαμβάνετε ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις κορυφαίας ποιότητας που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις και ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Δίπλα σας, ανά πάσα στιγμή, έχετε την εξειδικευμένη και αφοσιωμένη σε εσάς ομάδα συμβούλων Praktiker b2b, για να σας προσφέρει άριστη προσωπική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, παράλληλα με custom made λύσεις, για κάθε ανάγκη αρχιτεκτονικής-ανακαίνισης-διακόσμησης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, με την καθοδήγηση και τις συμβουλές της άριστα καταρτισμένης ομάδας συμβούλων μας.

Λίγα Λόγια για την Έκθεση Xenia

Η premium Έκθεση Xenia αποτελεί θεσμό για επαγγελματίες στον ξενοδοχειακό αλλά και τον ευρύτερο τουριστικό κλάδο. Πρόκειται για μια από τις πλέον καταξιωμένες εκθέσεις στον χώρο, αποτελώντας σημείο συνάντησης για πλήθος επαγγελματιών προκειμένου να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις τάσεις στην κατασκευή και τη διακόσμηση, αλλά και για καινοτόμες υπηρεσίες.

#praktikerbehybrid

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα