Μεγάλη Συνάντηση με Τοπικά Προϊόντα και Γεύσεις της Κρήτης στον Πειραιά

28 Jun 2021, 10:16 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Μεγάλη Συνάντηση με Τοπικά Προϊόντα και Γεύσεις της Κρήτης στον Πειραιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη συμμετοχή της στην 20η  Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Ιουλίου στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά αποφάσισε η Περιφέρεια Κρήτης.

Η εν λόγω έκθεση, έχει καθιερωθεί ως το ετήσιο ραντεβού συνάντησης των παραγωγών της Κρήτης με το κοινό της Αθήνας, δίνοντάς του τη  δυνατότητα να προμηθευτεί και να απολαύσει τα αγνά κρητικά προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς. Επίσης, οι εμπορικοί επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με μεγαλύτερη ευχέρεια τη δραστηριότητα των εκθετών και να συνάψουν σχέσεις συνεργασίας μαζί τους.

Στόχος της διοργάνωσης είναι μεταξύ άλλων η τοποθέτηση των κρητικών προϊόντων σε περισσότερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα , η επαφή των  παραγωγών με τα δίκτυα διανομής που βρίσκονται εγκατεστημένα στην περιοχή της Αττικής, καθώς και οι νέες συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση στην τοπική οικονομία. Επιπλέον, η διοργάνωση έχει ως στόχο να γνωρίσουν καλύτερα οι καταναλωτές της Αττικής τα κρητικά προϊόντα, να τα γευτούν και να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές, αλλά και  να προωθηθεί το σύγχρονο πρόσωπο του νησιού, γνωστοποιώντας στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές που διαθέτει, ώστε η Κρήτη να ενισχυθεί ως ιδανικός τουριστικός προορισμός 12 μήνες το χρόνο.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση θα εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα των τοπικών περιοχών της Ελλάδας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα