Στα 21 ευρώ η είσοδος στην Mobile World Congress από 799 ευρώ πριν από την πανδημία

26 May 2021, 09:58 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Στα 21 ευρώ η είσοδος στην Mobile World Congress από 799 ευρώ πριν από την πανδημία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η διοργανώτρια αρχή GSMA του Mobile World Congress, μίας από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες συνεδριακές κλαδικές εκθέσεις στον τομέα της τεχνολογίας παγκοσμίως, επιβεβαίωσε ότι η φετινή εκδοχή της έκθεσης, για τις τηλεπικοινωνίες και τη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας, θα έχει υβριδική μορφή. Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 300 εκθέτες, η πλειονότητα, μεταξύ αυτών, με φυσική παρουσία και οι υπόλοιποι ψηφιακά, ενώ εκτιμάται ότι ο αριθμός των ομιλητών θα ανέλθει σε 600.

Η έκθεση είναι προγραμματισμένη για την περίοδο 28 Ιουνίου με 1 Ιουλίου στην Βαρκελώνη και θα έχει μία σημαντική καινοτομία. Φέτος, το MWC θα προσφέρει εισιτήρια μειωμένης τιμής, στα 21 ευρώ, σε τοπικούς επαγγελματίες διάφορων τομέων, όπως: της αυτοκινητοβιομηχανίας και μεταφορών, ηλεκτρονικού εμπορίου, ΜΜΕ, ψυχαγωγίας, διαδικτύου, εικονικών υπηρεσιών, κυβερνητικών και ρυθμιστικών αρχών, τραπεζών. Δεν έχει διευκρινιστεί, ακόμη, αν οι εν λόγω επαγγελματίες θα πρέπει να είναι ισπανικής ιθαγένειας ή μόνιμοι κάτοικοι Ισπανίας.

Πρόκειται να τεθούν σε πώληση 30 χιλ. εισιτήρια σε αυτή την τιμή, με στόχο την προώθηση της επισκεψιμότητας της έκθεσης. Οι κάτοχοι αυτών των εισιτηρίων θα επωφεληθούν από επιπλέον έκπτωση για τα MWC του 2022, 2023 και 2024. Σημειωτέων ότι το φθηνότερο εισιτήριο για την έκθεση του 2019 κόστιζε 799 ευρώ. Αυτά τα νέα οικονομικά εισιτήρια αντιπροσωπεύουν μία σημαντική αλλαγή στην στρατηγική του MWC. Οι υπεύθυνοι του GSMA δήλωσαν ότι 300.000 ευρώ από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν συνολικά, θα δοθούν στην τοπική οικονομία, προκειμένου να ανακάμψει, μέσω των προγραμμάτων κατά της πανδημίας.

Το προσεχές MWC θα αποτελέσει μία μεταβατική έκδοση της έκθεσης, έως ότου πραγματοποιηθεί ξανά στη συνηθισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του, τον Φεβρουάριο 2022. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί η 4YFN, η οποία θα είναι επικεντρωμένη στο επιχειρηματικό τεχνολογικό οικοσύστημα, θα έχει 400 εκθέτες και θα λάβει χώρα στη Fira de Gran Via.

 
 
 
 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα