Με φυσική παρουσία η έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη

17 Feb 2021, 09:55 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Με φυσική παρουσία η έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής GSMA, του Mobile World Congress, μίας από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες συνεδριακές κλαδικές εκθέσεις στον τομέα της τεχνολογίας παγκοσμίως, κ. John Hoffman, επιβεβαίωσε την προετοιμασία για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης του 2021, με φυσική παρουσία, στη Βαρκελώνη, μεταξύ 28 Ιουνίου και 1 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η περυσινή διοργάνωση του Mobile World Congress Barcelona ήταν η πρώτη έκθεση παγκοσμίου βεληνεκούς που ακυρώθηκε το 2020, εξαιτίας του φόβου μετάδοσης του κορωνοϊού στην πόλη της Βαρκελώνης, σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό ακυρώσεων από πλευράς εκθετών, κυρίως, κολοσσιαίων τεχνολογικών εταιρειών. Ο κ. Hoffman στην επιστολή του, είχε υπερασπιστεί ε την εν λόγω απόφαση, τονίζοντας ότι η ακύρωση της διοργάνωσης απέτρεψε την εξάπλωση του ιού και έσωσε τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Για την επιτυχία, φέτος, του σημαντικότερου παγκόσμιου τεχνολογικού γεγονότος για την κινητή τηλεφωνία και τις τηλεπικοινωνίες, ΜWC, η ένωση των ισχυρότερων εταιρειών τηλεπικοινωνίας και κινητής τηλεφωνίας διεθνώς, συνεργάζεται με τους αρμόδιους κρατικούς και τοπικούς φορείς και, συγκεκριμένα, τον δήμο της Βαρκελώνης, τον επίσημο διοργανωτή εμπορικών εκθέσεων της πόλης Fira Barcelona, την Κυβέρνηση της Καταλονίας, την τουριστική αρχή της κοινότητας καθώς και το Υπουργείο Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού της Ισπανίας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα