Με την παραδοσιακή μορφή θα διεξαχθεί η έκθεση τουρισμού BIT του Μιλάνου

16 Sep 2020, 11:17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Με την παραδοσιακή μορφή θα διεξαχθεί η έκθεση τουρισμού BIT του Μιλάνου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ζωντανά θα διεξαχθεί η διεθνής Τουριστική έκθεση BIT του Μιλάνου στις 7-9 Φεβρουαρίου του 2021 όπως τουλάχιστον επιδιώκει η διοργάνωση, σε αντίθεση με τις εκθέσεις WTM (Λονδίνο), Vakantiebeurs (Ολλανδία) και Fitur (Ισπανία).

Η διοργάνωση θα επιδιώξει η BIT να γίνει η πρώτη μεγάλη έκθεση τουρισμού που θα διεξαχθεί κανονικά μετά την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, όπως ήταν η τελευταία που διεξήχθη ζωντανά λίγο πριν τον κορωνοϊό το 2020. Άλλες μεγάλες εκθέσεις τουρισμού (ITB Berlin, Salon Mondial du Tourisme Paris, MITT) αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη διεξαγωγή τους το 2020.

Η διοργάνωση υποστηρίζει οτι η έκθεση, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ιταλία, θα διεξαχθεί με τον παραδοσιακό τρόπο, καθώς εκτιμά οτι έχει έρθει η ώρα να συναντηθούν οι εκπρόσωποι της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με την επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας μετά τον κορωνοϊό.

Η έκθεση διοργανώνεται από την Fiera Milano και θα έχει στόχο να αποτελέσει μια πλατφόρμα στην οποία θα διεξαχθούν συζητήσεις για μελλοντικές λύσεις και στρατηγικές στον τουρισμό.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα