Νέα υβριδική εκδοχή της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB India 2021

27 Aug 2020, 17:38 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Νέα υβριδική εκδοχή της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB India 2021

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Υβριδικά θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB India 2021, φέροντας τον τίτλο “ITB India 2021 Goes Hybrid”, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πιο συγκεκριμένα, η ITB India 2021 Goes Hybrid θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μουμπάι, ενώ μια εβδομάδα αργότερα από τις 15 έως τις 16 Απριλίου 2021 θα λάβει χώρα η Virtual εκδοχή της.

Στόχος της έκθεσης είναι να συγκεντρωθούν οι ηγέτες της αγοράς και οι μεγαλύτεροι buyers του τουρισμού από όλες τις περιοχές της Ινδίας αλλά και διεθνείς φορείς και επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους του τουρισμού, είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά, με σκοπό τη σύναψη νέων συνεργειών και συνεργασιών, εστιασμένες στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας.

Οι εγγραφές για τους ενδιαφερόμενους εκθέτες με φυσική παρουσία έχουν ήδη αρχίσει και όσοι υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, θα μπορούν να οργανώσουν δωρεάν ένα εικονικό περίπτερο για το Virtual Event.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ITB India 2021 θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην αγορά της Ινδίας, αποτελώντας επέκταση της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB Berlin, που πραγματοποιείται ετησίως στο Βερολίνο.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με όλες τις διοργανώσεις της ITB, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.itb.com/.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα