Οριστική ματαίωση Διεθνούς έκθεσης τροφίμων στο Παρίσι

27 Jul 2020, 01:51 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Οριστική ματαίωση Διεθνούς έκθεσης τροφίμων στο Παρίσι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία Comexposium, διοργανώτρια εταιρεία της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων SIAL, γνωστοποίησε την αναβολή της SIAL Paris 2020 που είχε αρχικά προγραμματιστεί γι’ αυτό το Φθινόπωρο από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου 2020. Η έκθεση μετατίθεται για το διάστημα 15-19 Οκτωβρίου 2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρά την κινητοποίηση της εταιρείας για την υποστήριξη εκθετών και επισκεπτών και τη διασφάλιση τόσο της ατομικής όσο και της συλλογικής ασφάλειας υπό τις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία κορωνοϊού, ώστε να επιτραπεί η επιτυχής διεξαγωγή της διεθνούς εκδήλωσης, οι τελευταίες εξελίξεις παγκοσμίως και η αβεβαιότητα που επικρατεί οδήγησαν τους εκθέτες να μεταβάλλουν τη στάση τους, εκφράζοντας ευρεία επιθυμία να αναβληθεί η εκδήλωση.

Προκειμένου οι διοργανωτές να μπορέσουν να εγγυηθούν την επιτυχία της έκθεσης έναντι των επαγγελματιών του χώρου, αποφάσισαν να αναβάλουν την SIAL Paris ως το 2022. Μέχρι την επόμενη διοργάνωση, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρουν στους εκθέτες νέες ευκαιρίες ενημέρωσης και δικτύωσης, γύρω από τις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις, τάσεις και καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο.

Σημειώνεται ότι η SIAL Paris αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, η οποία το 2018 φιλοξένησε 7.336 εκθέτες από 120 χώρες (87% διεθνείς) και προσέλκυσε περί τους 160.000 επισκέπτες (70% διεθνείς). Η ελληνική συμμετοχή στη προηγούμενη διοργάνωση ανήλθε σε 287 εκθέτες, καθιστώντας την Ελλάδα την 6η μεγαλύτερη συμμετοχή στην έκθεση, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, βάσει του αριθμού των συμμετεχουσών εταιρειών.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα