ITB Berlin 2020: Κρίνεται σήμερα εάν θα γίνει η έκθεση- Λιγότεροι επισκέπτες, ακυρώνονται εκδηλώσεις

28 Feb 2020, 10:54 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

ITB Berlin 2020: Κρίνεται σήμερα εάν θα γίνει η έκθεση- Λιγότεροι επισκέπτες, ακυρώνονται εκδηλώσεις

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σήμερα Παρασκευή θα κριθεί εάν θα γίνει τελικά ή όχι η έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου, καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις των οργανωτών, ασκούνται πιέσεις για ακύρωση. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ ο οποίος είπε, μιλώντας στη Wirtschaftswoche, ότι η προσωπική του άποψη είναι ότι θα πρέπει να ακυρωθεί η έκθεση γιατί ο κίνδυνος σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με 150.000 επισκέπτες και από χώρες που έχουν πληγεί από τον νέο ιό είναι μεγάλος και ανυπολόγιστος.

Το τι θα γίνει τελικά θα αποφασισθεί στη σημερινή σύσκεψη της ομάδας κρίσεων των υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών και άλλων υπουργείων της Γερμανίας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ΙΤΒ, περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2020 το νωρίτερο.

Παρακολουθείτε σταθερά  το Tornos News και θα έχετε άμεση ενημέρωση για την απόφαση μόλις εκδοθεί.

Εν τω μεταξύ, μέχρι στιγμής, ακύρωσαν τη συμμετοχή της στην έκθεση η Νότια Κορέα, η Sunny Cars, το Viking Travel, ακυρώθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Alltours, τα πάρτυ των DER Touristik, Schauinsland-Reisen και του Giata, και πιθανολογείται ότι θα υπάρξουν και άλλες ακυρώσεις εκδηλώσεων.

Η ΙΤΒ γνωστοποίησε ότι αναμένει φέτος λιγότερους επισκέπτες λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι διοργανωτές, ωστόσο, δεν είναι σε θέση να δώσουν συγκεκριμένους αριθμούς, καθώς καθημερινά εμφανίζονται νέα κρούσματα σε διάφορες χώρες.

Ενημερώνουν, πάντως, τους εκθέτες και επισκέπτες ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μεγάλη καθυστέρηση στους χώρους εισόδου κατά τις ώρες αιχμής (9:30 - 10:00 π.μ.), επειδή πολλοί επισκέπτες φτάνουν εκείνη την ώρα, ενώ θα υπάρχουν και έλεγχοι, λόγω των μέτρων ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εκθέτες στην επικείμενη έκθεση ITB Berlin (4-8 Μαρτίου) πρέπει να συμπληρώσουν μια δήλωση που θα αναφέρει τον τόπο διαμονής των υπαλλήλων τους τις τελευταίες 14 ημέρες. Το μέτρο αυτό λαμβάνεται για την αποφυγή κρουσμάτων κορωνοϊού στην έκθεση, μετά από οδηγία των υγειονομικών αρχών. Σε όσους δεν συμληρώσουν το έντυπο αυτό δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

 

 Διαβάστε σχετικά


ITB Berlin 2020: Οι εκθέτες θα δηλώσουν τον τόπο διαμονής των υπαλλήλων τους τις τελευταίες 14 ημέρες

ITB Berlin 2020: Τι ισχύει για την είσοδο των επισκεπτών- Απάντηση της ΙΤΒ στο Tornos News

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα