Με έμφαση στα συνέδρια και τα επαγγελματικά ταξίδια η 6η Athens International Tourism Expo

24 Sep 2019, 14:42 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Με έμφαση στα συνέδρια και τα επαγγελματικά ταξίδια η 6η Athens International Tourism Expo

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 6-8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 6η Athens International Tourism Expo, στο Metropolitan Expo, στοχεύοντας δυναμικά στους κλάδους MICE και επαγγελματικών ταξιδίων. 

Η τουριστική έκθεση στηρίζει την ελληνική βιομηχανία MICE και το 2019 με μία σειρά από ενέργειες και πρωτοβουλίες, στοχεύει στο να βοηθήσει περαιτέρω τις Ελληνικές εταιρίες PCO’s να προβληθούν στη διεθνή αγορά για την πραγματοποίηση περισσότερων Events στη χώρα μας.

Στα πλαίσια αυτά, η έκθεση δίνει πλέον μεγαλύτερο βάρος στον τομέα του MICE και ξεκίνησε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία του εξωτερικού Evintra για την προσέλκυση περισσότερων διοργανωτών συνεδρίων από το εξωτερικό για να συμμετάσχουν στα Β2Β meetings της έκθεσης. 

Στη AIT Expo 2019 θα συμμετάσχουν περίπου 50 P.C.O.’s, εταιρείες και Αssociations που θα πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους Εκθέτες έτσι ώστε να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες με Έλληνες προμηθευτές του κλάδου του MICE.

Ενδεικτικά, μεταξύ των hosted buyers, συμμετέχουν για τους κλάδους Leisure & MICE και οι παρακάτω εταιρείες:

Grecos (Poland)  

Neckermann (Poland)  

WTC (Israel)

Intrerpid (Australia)

Neckermann (Poland)

GAdventures (Canada)

Eden Viaggi (Italy)

Gate1 Travel (USA)

Frosch Travel (USA)

Oktopod (Serbia)  

Berge & Meer (Germany)

TripAdvisor Experiences (Global)

Secret Escapes (U.K.)  

CNRS (France)

Ericsson (South Europe)

Casta Diva Events (Italy)

Παράλληλα έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους περισσότεροι από 100 Tour Operators, Travel agencies και εταιρίες MICE!

Σημαντικό γεγονός της έκθεσης του 2019 είναι και η συμμετοχή κρατικών Οργανισμών, Ταξιδιωτικών Γραφείων και Εταιρειών από ΙΣΡΑΗΛ, ΣΕΡΒΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΥΠΡΟ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΛΙΒΑΝΟ, ΙΝΔΙΑ.

Επιπλέον, στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, η έκθεση διοργανώνει μία σημαντική ημερίδα για την βιομηχανία του MICE με μια σειρά εξαιρετικών Oμιλητών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Γιατί η συμμετοχή σας στην Έκθεση έχει πολλαπλασιαστική αξία; 

Η συμμετοχή σας σαν Εκθέτης, εκτός από τη δυνατότητα που σας δίνει για πραγματοποίηση Β2Β meetings με τους Hosted Buyers, θα προσφέρει επίσης μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε δυνητικούς πελάτες από την Ελληνική αγορά αφού η διοργάνωση της Έκθεσης θα στοχεύσει, μέσω ειδικού προγράμματος προβολής, στο να επισκεφθούν την Έκθεση στελέχη εταιριών που διοργανώνουν Συνέδρια και Events όπως: Φαρμακευτικές, Ιατρικές και Ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς και εταιρίες Τηλεπικοινωνιών, Τροφίμων κ.λ.π.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα