Κορυφαίοι Tour Operators, Travel Agents και MICE εταιρίες στην 6η Athens International Tourism Expo 2019

25 Jul 2019, 15:31 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Κορυφαίοι Tour Operators, Travel Agents και MICE εταιρίες στην 6η Athens International Tourism Expo 2019

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Κάθε προηγούμενο αναμένεται να ξεπεράσει η δυναμική των Hosted Buyers για την Ελλάδα που συμμετέχουν στην Athens International Tourism Expo 2019. Ήδη περισσότερα από 50 κορυφαία γραφεία από 24 χώρες δήλωσαν την συμμετοχή τους.

Πιο συγκεκριμένα,

Tours specialist από την Αυστραλία, με γραφεία σε όλο τον κόσμο συμμετέχει στην ΑΙΤΕ 2019  καθώς προγραμματίζει το άνοιγμα νέων προορισμών στην χώρα μας.

Κορυφαία Ιταλική εταιρία Τηλεπικοινωνιών θα αναζητήσει στην Έκθεση συνεργασίες με γραφεία DMC και ξενοδοχεία για τα Συνέδρια και τα Incentives Trips που διοργανώνει.

Tours Specialist απο τον Καναδά, συνεργάτης του National Geographic Journeys αναζητά νέους συνεργάτες. Σε πρώτη ζήτηση, Αθήνα, Πελοπόνησσος, Κυκλάδες και Κρήτη.

Πολωνός Tour Operator  που έστειλε το 2018 πάνω από 200.000 Πολωνούς τουρίστες στην Ελλάδα, στοχεύει σε άμεση αύξηση των συνεργασιών του.

Ολλανδός Tour Operator που εστιάζει αποκλειστικά στο Luxury,  συνεργάτης πεντάστερων  ξενοδοχείων στην Ελλάδα αναζητά νέες συνεργασίες με luxury resorts στην Αθήνα και τα νησιά.

Από τo Ισραήλ, συνεχίζεται το μεγάλο ενδιαφέρον για την χώρα μας, και έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 3 κορυφαίοι Tour Operators .

Το άνοιγμα της Έκθεσης στις Ασιατικές αγορές φέρνει στα Β2Β meetings κορυφαία εταιρία από την  Ινδονησία που διοργανώνει πολυπληθή Συνέδρια ανά τον κόσμο και στοχεύει σε άμεσες συνεργασίες με Ελληνικές εταιρίες του αντίστοιχου κλάδου.

Οι παραπάνω συμμετοχές είναι ένα πολύ μικρό δείγμα της απόλυτης στόχευσης των οργανωτών της AIT Expo 2019 στην προσέλκυση και συμμετοχή Hosted Buyers οι οποίοι έχουν την κατάλληλη δυναμική για να προχωρήσουν σε σημαντικές συμφωνίες με τους Εκθέτες.

Διαρκής ενημέρωση για την πορεία της Έκθεσης παρέχεται στο website www.aite.gr

Διοργάνωση LEADERTECH, Τηλ. Κέντρο 210-6141164, e-mail info@leaderexpo.gr

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα