O "ταπεινός" παραδοσιακός τραχανάς μετατρέπεται σε gourmet γλυκό για το Ελληνικό Πρωϊνό και Brunch!

27 Jun 2019, 10:58 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

O "ταπεινός" παραδοσιακός τραχανάς μετατρέπεται σε gourmet γλυκό για το Ελληνικό Πρωϊνό και Brunch!

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την άλλη όψη του Ελληνικού Πρωινού και Brunch θα παρουσιάσει η 6η AIT Expo, 6-8 Δεκεμβρίου 2019 – Metropolitan Expo,  στο αφιέρωμά της για την Ελληνική Γαστρονομία.

Η διεθνής πλέον τάση για την εμπειρία του προορισμού οδήγησε στη αύξηση του γαστρονομικού τουρισμού αφού οι λάτρεις του ταυτίζουν τις διακοπές τους με το ποιοτικό Ελληνικό φαγητό και ποτό.

Με αυτό το δεδομένο, στο πλαίσιο της AIT Expo,  και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο,  όλα τα «φώτα» στρέφονται στην Ελληνική κουζίνα και τα αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα Π.Ο.Π., τα οποία θα αποτελέσουν και τους κεντρικούς άξονες πάνω στους οποίους θα βασιστούν οι Καθηγητές και Σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν πιάτα για Ελληνικό Πρωινό και Brunch. Οι επαγγελματίες επισκέπτες και οι Hosted Buyers θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να γευτούν Ελληνικά προϊόντα με σύγχρονες και πρωτότυπες συνταγές, όπως ο "ταπεινός" παραδοσιακός τραχανάς, που μετατρέπεται σε gourmet γλυκό και απογειώνει το Ελληνικό Πρωϊνό και Brunch!

 

 

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα επιμεληθούν και πάλι τα γεύματα όλων των Hosted Buyers, αυτή τη φορά σε ένα εντυπωσιακό Open Kitchen Live Cooking, ώστε να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά τη δημιουργική διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων.

Στην 6η Athens International Tourism Expo 2019 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι αποκλειστικός Χορηγός.

Συνεχής ενημέρωση για την Έκθεση και τις Παράλληλες εκδηλώσεις παρέχεται στο website www.aite.gr

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα