Αυτά είναι τα κορυφαία συνεδριακά ξενοδοχεία στον κόσμο- Ανάμεσά τους ένα ελληνικό

21 May 2019, 13:47 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Αυτά είναι τα κορυφαία συνεδριακά ξενοδοχεία στον κόσμο- Ανάμεσά τους ένα ελληνικό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tα κορυφαία ξενοδοχεία στον συνεδριακό τουρισμό στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Μ. Ανατολή, την Αφρική και την Ασία/Ειρηνικό για το 2019 ανακοίνωσε ο πάροχος τεχνολογίας στα συνέδρια, τις επαγγελματικές συναντήσεις και τη φιλοξενία, Cvent. Aνάμεσά τους, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι και το InterContinental Athenaeum.

Τα Top Meeting Hotels αναδείχθηκαν έπειτα από ανάλυση των κρατήσεων για συνέδρια μέσα από το δίκτυο της Cvent, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στον κόσμο στον κλάδο, με πάνω από 16 δις. δολάρια εσόδων και πάνω από 42 εκατ. διανυκτερεύσεις το 2018.

Τα ξενοδοχεία της κατάταξης ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στα συνέδρια, βάσει κριτιρίων όπως τη ζήτηση και το βαθμό ικανοποίησης των πελατών. 

Επιπλέον ανακοινώθηκαν επιμέρους λίστες ξενοδοχείων για συνεδριακό τουρισμό, από κάθε περιοχή απ όλο τον κόσμο. Οι λίστες αυτές παρουσιάζουν τα κορυφαία ξενοδοχεία με βάση την επιμέρους κατηγοριοποίησή τους σε ανταπόκριση των πιο διαδεδομένων ζητουμένων όπως η καταμέτρηση τετραγωνικών των χώρων τους και συγκεκριμένα ζητούμενα για την περιοχή. 
 
Στα 25 καλύτερα στην Ευρώπη είναι...
 
-Στη θέση 20 της κατάταξης βρίσκεται το μοναδικό ελληνικό ξενοδοχείο στις λίστες της Cvent, το InterContinental Athenaeum.
-Κορυφαίο ξενοδοχείο αναδεικνύεται το Hilton Prague για άλλη μια φορά. Ξενοδοχεία της Hilton έλαβαν τις πρώτες 4 θέσεις στην κατάταξη των 10 επειδή φιλοξένησαν τα περισσότερα συνέδρια στην Ευρώπη: Hilton Prague, Hilton Barcelona, Hilton Diagonal Mar Barcelona και Hilton London Metropole, με σειρά προτεραιότητας.
-Επτά χώρες συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα, η Αυστρία, η Τσεχία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία και η Ισπανία.
-Η Ισπανία και η Γερμανία έχουν τις περισσότερες θέσεις στη λίστα, με τα ακόλουθα brand: AccorHotels, Hilton, IHG, Marriott International Hotels, Meliá Hotels International, NH Hotel Group και Radisson Hotel Group.
-Οι Marriott, Hilton και IHG, με σειρά προτεραιότητας, είναι οι 3 κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων στην κατάταξη των 50 πρώτων. 
Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα