Τήνος, Ελαφόνησος, Πάρος και Μήλος προβάλλονται σήμερα στο Λονδίνο ως ιδανικοί προορισμοί γαμήλιου τουρισμού

01 Dec 2022, 08:51 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

TornosNews.gr

Τήνος, Ελαφόνησος, Πάρος και Μήλος προβάλλονται σήμερα στο Λονδίνο ως ιδανικοί προορισμοί γαμήλιου τουρισμού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ως ιδανικοί προορισμοί γαμήλιου τουρισμού παρουσιάζονται σήμερα Πέμπτη στο Λονδίνο η Τήνος, η Ελαφόνησος, η Πάρος και η Μήλος σε επιλεγμένο κοινό ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων. Η εκδήλωση, που οργανώνει η MTC GROUP, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στην πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο.

Τους προσκεκλημένους θα προσφωνήσει η Υφυπουργός Τουρισμού κυρία Σοφία Ζαχαράκη. Η σχετική προετοιμασία άρχισε από τον περασμένο Αύγουστο χάρη στην αγαστή συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας και με την προσωπική φροντίδα της Διευθύντριας κυρίας Ελένη Σκαρβέλη, αλλά και στην ευγενική φιλοξενία του Έλληνα Πρέσβη κ. Ιωάννη Ραπτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο ΕΟΤ υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ελληνική Ένωση Διοργανωτών Εκδηλώσεων Προορισμού (GDPA) για την προβολή του γαμήλιου τουρισμού και γενικότερα του τουρισμού πολυτελείας στην Ελλάδα .

Ειδικότερα, η αμοιβαία συνεργασία μεταξύ ΕΟΤ και GDPA περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για τη συνεκτική και συντονισμένη προώθηση του κλάδου των εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Σημαντικοί άξονες της σύμπραξης είναι η παραχώρηση περιεχομένου από πλευράς GDPA προς τον ΕΟΤ, η υλοποίηση εξειδικευμένων FAM και Media Trips, η προβολή του γαμήλιου τουρισμού σε εκθέσεις, εκδηλώσεις και workshops και η δημιουργία ενεργειών προώθησης σε αναλογικό και ψηφιακό περιβάλλον.

Η MTC GROUP διαβλέποντας έγκαιρα τη χρησιμότητα της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού, που περιλαμβάνει, πέρα από τις γαμήλιες τελετές, τα γαμήλια ταξίδια και τις ανανεώσεις όρκων, τρία στοιχεία – κίνητρα ταξιδιών και μάλιστα σε εκτός αιχμής περίοδο και με αυξημένη μέση κατά κεφαλή δαπάνη, φρόντισε έγκαιρα για την ουσιαστική προώθησή της σε αγορές στόχους, όπως είναι η βρετανική, όπου σήμερα οργανώνεται η εκδήλωση.
 
 
 

 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα