Πρόσκληση σε Μουζουράκη, Ζαγοράκη, Kαραγκούνη και Νικοπολίδη στους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στη Χίο

07 Oct 2021, 12:29 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Σοφία Κοντογιάννη

Πρόσκληση σε Μουζουράκη, Ζαγοράκη, Kαραγκούνη και Νικοπολίδη στους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στη Χίο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης των 32ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων που θα  πραγματοποιηθούν στη Χίο στις 9 και 10 Οκτωβρίου, προγραμματίζει τη διοργάνωση φιλοξενίας αποστολής διαμορφωτών γνώμης, που θα αποτελείται από αθλητές,  δημοσιογράφους και influencers.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια στην αποστολή - που θα ανέρχεται σε έως 25 άτομα – έχουν κληθεί επί του παρόντος να συμμετάσχουν οι αθλητές  Κώστας Κεντέρης (ολυμπιονίκης), Νίκη Μπακογιάννη (ολυμπιονίκης), Στράτος Νικολαΐδης (παραολυμπιονίκης) και Ελευθερία Νικολαϊδου (συνοδός), Λουφάκη Καλλιόπη  (παραολυμπιονίκης) και Φελλάς Ευάγγελος (συνοδός), Παναγιώτης Μαγδανής (πρωταθλητής),  Θοδωρής Ζαγοράκης (πρ. διεθνής ποδοσφαιριστής), Γιώργος Καραγκούνης (πρ. διεθνής ποδοσφαιριστής), Άγγελος Μπασινάς (πρ. διεθνής ποδοσφαιριστής), Αντώνης Νικοπολίδης  (πρ. διεθνής ποδοσφαιριστής), ο τραγουδιστής και ηθοποιός κ. Πάνος Μουζουράκης και οι  δημοσιογράφοι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γεωργία Αυγερινοπούλου, Μαρία Λεμονιά, Αλυφαντής Χρήστος και Βασίλης Κρέτσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση για την προβολή του έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» που  δραστηριοποιείται και στη Χίο.

Στόχος της φιλοξενίας είναι η συνέχιση της προσπάθειας της Περιφέρειας για προώθηση  των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που μπορούν να προσφέρουν οι προορισμοί της και εν  προκειμένω η Χίος, και πιο συγκεκριμένα της διαφοροποίησης του τουριστικού της προϊόντος  προς την κατεύθυνση της ανάδειξης και ενίσχυσης του αθλητικού τουρισμού και του τουρισμού δραστηριοτήτων.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα