Γαστρονομικός τουρισμός: Νέα πιστοποίηση για τουρ οπερέιτορ και ξεναγούς από την WFTA

23 Sep 2020, 13:17 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Γαστρονομικός τουρισμός: Νέα πιστοποίηση για τουρ οπερέιτορ και ξεναγούς από την WFTA

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πιστοποίηση για τουρ οπερέιτορ και ξεναγούς ως επαγγελματίες γαστρονομικού τουρισμού προσφέρει η Παγκόσμια Ένωση Γαστρονομικού Τουρισμού, WFTA.

Η πιστοποίηση αυτή, σύμφωνα με την WFTA, προσφέρει στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, διαβεβαιώνοντας τους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για αυτό το είδος τουρισμού ότι κάνουν σωστή επιλογή για τις διακοπές τους.

Η πιστοποίηση προετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή του γαστρονομικού τουρισμού, στον οποίο δεν θα πρωταγωνιστούν οι μάσκες ή τα αντισηπτικά, αλλά τα υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού για τη διαχείριση ταξιδιωτών με απαιτήσεις και με αγωνίες.

Οι πιστοποιημένες επιχειρήσεις και επαγγελματίες θα εγγυώνται υψηλά στάνταρ αριστείας στις υπηρεσίες τους, όπως, για παράδειγμα, τις λεπτομερείς γνώσεις ενός πιστοποιημένου ξεναγού σχετικά με τον γαστρονομικό πολιτισμό και κληρονομιά των προορισμών ή τη γνώση των καλύτερων σεφ, μπαρίστα, οινοποιών της περιοχής με ιστορίες που καθιστούν τη γαστρονομική εμπειρία αξιομνημόνευτη.

Δείτε εδώ τις επιλογές εκπαίδευσης και πιστοποίησης για ξεναγούς και τουρ οπερέιτορ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα