Αθλητικός τουρισμός: Δεκάδες αθλητές στον Ορειβατικό αγώνα Ολύμπου ΖΕΥΣ

07 Aug 2019, 11:45 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

TornosNews.gr

Αθλητικός τουρισμός: Δεκάδες αθλητές στον Ορειβατικό αγώνα Ολύμπου ΖΕΥΣ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά στον Όλυμπο την Κυριακή 4 Αυγούστου ο Ορειβατικός αγώνας ανάβασης - κατάβασης Ολύμπου ΖΕΥΣ. 

Στον αγώνα έλαβαν μέρος δεκάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύουν την μοναδική ομορφιά του μυθικού βουνού του Ολύμπου.

Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες στην κατηγορία του Αθλητές και Αθλήτριες υπερέβαλαν εαυτόν, οι κορυφογραμμές και κορυφές του Ολύμπου τους πρόσφεραν απίστευτη θέα. 

Η περιφέρεια Θεσσαλίας στήριξε για άλλη μια φορά των αγώνα ενώ τις απονομές  έκανε ο εντεταλμένος  σύμβουλος  κ. Σάκης  Παιδής  ο όποιος δήλωσε « Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο ειδικά ο Περιφερειάρχης  Κώστας  Αγοραστός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού , για αυτό το λόγο έχουν ολοκληρωθεί και είναι σε εξέλιξη δεκάδες έργα αθλητικών υποδομών , ενώ  παράλληλα συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς ώστε να πραγματοποιούνται στη Θεσσαλία αθλητικά γεγονότα  παγκόσμιας  εμβέλειας τα οποία προβάλουν την περιοχή μας και τονώνουν την τοπική οικονομία» .

Οι διοργανωτές του αγώνα ευχαριστούν τους υποστηρικτές, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο και κ. Παιδή Σάκη, που βρίσκονταν κάθε στιγμή κοντά τους, τους αδερφούς Τσιάτσικα για τον εφοδιασμό στους σταθμούς και όχι μόνο, το ΚΕΟΑΧ για την δική του συμβολή σε οτιδήποτε χρειάστηκε αλλά και στους εθελοντές.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα