Πράσινος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου στη Λευκάδα

16 Apr 2019, 12:00 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

TornosNews.gr

Πράσινος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου στη Λευκάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο 9ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου, με απήχηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, διοργανώνεται το Σάββατο, 4 Μαϊου στη Λευκάδα με χορηγό τη μαρίνα Λευκάδας.

Φέτος ο αριθμός συμμετοχών είναι τετραψήφιος και η διαδρομή είναι 17 χλμ., σε μια λωρίδα γης ανάμεσα σε θάλασσα και λιμνοθάλασσα.

Στο πλαίσια της εκδήλωσης η μαρίνα Λευκάδας θα προσφέρει δωρεάν στους αθλητές το pasta party, που θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο της μαρίνας την ημέρα του αγώνα 04/05/2019 και ώρα 12:00 με 14:00.

Η επίσημα πιστοποιημένη διαδρομή από την AIMS-IAAF, η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ο ειδικός χώρος παθητικής αποθεραπείας στους τερματίσαντες, η τροφοδοσία ανά 2,5 χλμ είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κατάφεραν να ανεβάσουν το κύρος του αγώνα και την εκτίμηση από τους αθλητές τα τελευταία χρόνια.

Ψυχή της διοργάνωσης ο Αθλητικός Συλλόγος Λευκάδας «Φίλανδρος» σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λευκάδας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δίνουν εκπαιδευμένους εθελοντές, οι οποίοι συντονισμένα θα προσπαθούν τα μέγιστα για να καλύψουν τις ανάγκες των αθλητών.

Οι διαδρομές στις οποίες μπορεί κανείς να συμμετάσχει είναι τέσσερις: 1χλμ (για παιδιά), 5χλμ, 10χλμ και 21 χλμ.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και οι εγγραφές συνεχίζονται έως και 19 Απριλίου στο επίσημο site της διοργάνωσης https://www.greenhalfmarathon.gr/

Ο 1ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος δρόμος που πραγματοποιήθηκε το 2011, ήταν αφιερωμένος στον Λευκάδιο Χέρν και για το λόγο αυτό την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, το νησί επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Ιαπωνικής Πρεσβείας της Ελλάδας η οποία συμμετείχε και στον αγώνα. Έκτοτε η διοργάνωση τελεί και υπό την παρουσία της Ιαπωνικής Πρεσβείας. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα