Ποδηλατικός αγώνας δρόμου ανάβασης Μεγαλόβρυσου

26 Jan 2019, 13:33 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Σοφία Κοντογιάννη

Ποδηλατικός αγώνας δρόμου ανάβασης Μεγαλόβρυσου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 14 Φεβρουαρίου έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός αγώνας δρόμου ανάβασης Μεγαλόβρυσου με χρονομέτρηση αθλητών διαφόρων κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, η αφετηρία της διαδρομής είναι η πλατεία της Αγιάς και το τέρμα  της η πλατεία στο Μεγαλόβρυσο,  σε ένα ιδιαίτερα όμορφο σημείο της περιοχής. Σκοπός της διοργάνωσης, είναι η ανάδειξη του τόπου,  η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη συμπεριφορών που αναδεικνύουν την πολιτιστική διάσταση του αθλητισμού, καθώς και τη συνεισφορά του στη διαμόρφωση έντιμου και ηθικού χαρακτήρα. Απώτερος σκοπός του αγώνα, είναι η ανάδειξη του φυσικού τοπίου, η αύξηση της επισκεψιμότητας και τα οφέλη της άσκησης με ποδήλατο. Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι κάτοικοι κάθε ηλικίας της ευρύτερης περιοχής, αθλητές και μη, καθώς και λάτρεις της φύσης από όλη την Ελλάδα.

Η εν λόγω αθλητική εκδήλωση, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας– Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και την Κοινωφελή Επιχείρηση Καλυψώ του Δήμου Αγιάς.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα