Μύκονος: Παραμυθένιος γάμος Ινδών, κόστους 2 εκατ. ευρώ, με 5.000 τριαντάφυλλα
28 Sep 2015, 10:36 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
TornosNews.gr
Αυτό το γαμήλιο γλέντι θα το θυμούνται όλοι για καιρό. Ο χλιδάτος γάμος είχε απ’ όλα: ελληνoϊνδικό άρωμα, δεξιώσεις πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, χρυσάφι και περισσότερα από πέντε χιλιάδες τριαντάφυλλα.
Ο γάμος που έγινε στην Μύκονο άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις όχι μόνο στο νεόνυμφο ζευγάρι από την Ινδία, αλλά και στους εκατοντάδες καλεσμένους του. Και πώς θα γινόταν διαφορετικά αφού το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι με χιλιάδες λουλούδια και ανθοστήλες, κόκκινο χαλί, επίχρυσα μαχαιροπήρουνα και μια γερή δόση... Ελλάδας, αφού η νύφη και ο γαμπρός αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης επί ελληνικού εδάφους.
Το ενδιαφέρον, όμως, δεν εστιάστηκε τόσο στο ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου όσο στο τριήμερο γλέντι -όχι δεν κράτησε μόνο ένα βράδυ- που τελείωσε με ένα φαντασμαγορικό πάρτυ στο ξενοδοχείο Avaton στην Ελιά. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα που ακολούθησαν: το πρώτο βράδυ η πρόσκληση έγραφε Seasatin, το διάσημο εστιατόριο κάτω από τους πολυδιαφημισμένους μύλους της Χώρας. Το σκηνικό αποτελούσε έναν συνδυασμό αρχαίας και σύγχρονης Ελλάδας.
Κοπέλες με αρχαιοελληνικές ενδυμασίες μοίραζαν επίχρυσα στεφάνια στις κυρίες, ενώ όπου και να γύριζες το βλέμμα σου έβλεπες τουλίπες. Το ζευγάρι κατέφθασε με δόξα και τιμή πατώντας σε κόκκινο χαλί που ξεκινούσε από την Αλευκάντρα και έφτανε μέχρι την είσοδο του εστιατορίου. Κάτω από τους μύλους στήθηκε ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι με συρτάκι και τους καλεσμένους να σπάνε πιάτα και να χορεύουν μαζί με Μυκονιάτες που έσερναν τον χορό.
Τη δεύτερη ημέρα το γλέντι μεταφέρθηκε στο Nammos και την κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρρούς, που είχε γεμίσει όλη με τεράστιες ανθοστήλες, ενώ το τελευταίο βράδυ περιλάμβανε δεξίωση στο περίφημο Avaton, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις δημιουργίες των καλύτερων σεφ με επίχρυσα μαχαιροπήρουνα και με την συντροφιά τεράστιων μπουκέτων με τριαντάφυλλα, τα οποία σε αριθμό ξεπερνούσαν τα 5.000. Για την συγκεκριμένη δεξίωση, προηγήθηκε μεγάλη προετοιμασία με την οικογένεια Δαχτυλίδη, στην οποία ανήκει το ξενοδοχειακό συγκρότημα, να έχει φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Το ζευγάρι ξόδεψε συνολικά για το «γαϊτανάκι» των δεξιώσεων και πάρτυ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ποσό των 2.000.000 ευρώ!
διαβάστε ακόμα
-
ITB'23 |Ταξιδεύοντας για λόγους υγείας: Πώς οι προσφορές ευεξίας προσεγγίζουν νέες ομάδες-στόχους 10/03 | 08:06
-
Deal στον τουρισμό υγείας και ευεξίας από TKC και ENSANA 23/01 | 14:03
-
Τα παραδοσιακά γαμήλια ταξίδια έχουν "πεθάνει" – Τα νέα ζευγάρια προτιμούν διακοπές-υπερπαραγωγή! 16/01 | 15:48
-
Ένα σημαντικό βήμα για την αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών Λουτροπόλεως Θερμοπυλών 13/01 | 08:05
-
Εκτοξεύθηκαν πάνω από το 2019 οι κρατήσεις για επαγγελματικά ταξίδια – Θετικοί οιωνοί για το 2023 09/01 | 12:02
-
Θρησκευτικός τουρισμός | Δράσεις ψηφιακής προβολής από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων 05/01 | 08:17
-
WTTC | Ο τουρισμός πόλεων πρωτοστατεί στην παγκόσμια ανάκαμψη - Έρχεται λαμπρή 10ετία για τις πόλεις 01/12 | 09:49
-
Τήνος, Ελαφόνησος, Πάρος και Μήλος προβάλλονται σήμερα στο Λονδίνο ως ιδανικοί προορισμοί γαμήλιου τουρισμού 01/12 | 08:51
-
Τουρισμός φυλακών: Ιστορικό ενδιαφέρον ή νοσηρή περιέργεια; 28/11 | 15:25
-
Αστροτουρισμός στην Κρήτη | Αστεροσχολείο στη Σητεία - ψηφιακή εφαρμογή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης 26/11 | 10:50
δημοφιλέστερα
- 1 Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2023- στην 13η θέση η Κέρκυρα 27.03.2023 | ΑΓΟΡΕΣ
- 2 Ελληνικός τουρισμός- Ιανουάριος 2023 | +72% οι εισπράξεις, +86% οι αφίξεις, - 7,6% η μέση δαπάνη 26.03.2023 | ΜΕΛΕΤΕΣ / ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- 3 Αντίστροφη μέτρηση για τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών και POS - Πώς θα λειτουργήσει 26.03.2023 | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
- 4 Σχέδιο στη Γαλλία για μείωση των δημόσιων δαπανών 26.03.2023 | ΚΟΣΜΟΣ
- 5 EE | Πιο οικονομική η επισκευή προϊόντων από την αντικατάσταση - νέα δικαιώματα στους καταναλωτές 25.03.2023 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ
- 6 Ξεκίνησε και επίσημα η τουριστική σεζόν στα Χανιά 26.03.2023 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 7 Βασίλης Κικίλιας: +15% η κρουαζιέρα το 2023 σε σχέση με πέρυσι 25.03.2023 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
- 8 Ηνωμένο Βασίλειο: Έως το 2024 θα συντελεστεί η μεγαλύτερη επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου από το 1956 26.03.2023 | ΑΓΟΡΕΣ
- 9 Έρευνα Skift | Πώς το Άμστερνταμ σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τον υπερ - τουρισμό 26.03.2023 | ΚΟΣΜΟΣ
- 10 Επανεκκίνηση με αποφασιστικότητα και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες… 25.03.2023 | ΑΠΟΨΗ