Στην αλυσίδα Luxury Collection της Marriott το ξενοδοχείο Parklane στην Κύπρο

17 Apr 2019, 10:55 | ΚΥΠΡΟΣ

TornosNews.gr

Στην αλυσίδα Luxury Collection της Marriott το ξενοδοχείο Parklane στην Κύπρο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την είσοδο της Marriott International στην Κύπρο - και το πρώτο διεθνές πολυτελές θέρετρο πολυτελείας στη χώρα- σηματοδοτεί η ανακοίνωση της Luxury Collection®, που είναι το πολυτελές brand της Mariott, για ένταξη στην αλυσίδα του ξενοδοχείου Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό.  Η Luxury Collection® διαθέτει ήδη πάνω από 100 ξενοδοχεία και θέρετρα πολυτελείας σε περισσότρες από 30 χώρες στον κόσμο, που προσφέρουν πολυτελή διαμονή και τοπικές αυθεντικές εμπειρίες.

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol διαθέτει 274 δωμάτια και σουίτες και περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους 100 στρεμμάτων. Διαθέτει 1 εσωτερική και 3 εξωτερικές πισίνες, καθώς και μια μεγάλη, αμμώδη παραλία. Το θέρετρο διαθέτει μια πτέρυγα μόνο για ενήλικες, η οποία περιλαμβάνει 16 σουίτες Lifestyle, αρκετές με ιδιωτική πισίνα.

Ένα από τα πιο σημαντιά σημεία του ξενοδοχείου είναι το Kalloni Spa 3.000 τετραγωνικών μέτρων, που προσφέρει διάφορες θαλασσοθεραπείες. Οι εγκαταστάσεις στο θέρετρο περιλαμβάνουν ακόμη κομμωτήριο, επιχειρηματικό κέντρο, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, θαλάσσια σπορ, μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και 3 γήπεδα τένις.

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol διαθέτει μια παιδική χαρά και πολλές δραστηριότητες για παιδιά, όπως ένα πάρκο 3000μ² με ένα κάστρο 2 επιπέδων, ένα πειρατικό πλοίο με νεροτσουλήθρες, παιδότοπο και τηλεοπτικά κανάλια με παιδικά προγράμματα. Στο κατάλυμα υπάρχουν 5 εστιατόρια, ένα εκ των οποίων σερβίρει μεσογειακή κουζίνα. Τα βράδια υπάρχει ένα μπαρ με ζωντανή μουσική πιάνο.

Οι εγκαταστάσεις στο Parklane είναι διακοσμημένες με παραδοσιακά στοιχεία και έπιπλα από φυσικά υλικά σε γήινους τόνους. Παρέχουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης 55 ιντσών με δορυφορικά κανάλια και μίνι μπαρ.

Το ξενοδοχείο αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – το βαθμολόγησαν με 9,6 για ταξίδι δύο ατόμων.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα