Tornos News Live: Tην Πέμπτη ζωντανά 6:30 μ.μ. συζήτηση για το νέο τοπίο στα ταξίδια και τις κοινές δράσεις Ελλάδας - Κύπρου

20 May 2020, 19:56 | TORNOS NEWS LIVE

TornosNews.gr

Tornos News Live: Tην Πέμπτη ζωντανά 6:30 μ.μ. συζήτηση για το νέο τοπίο στα ταξίδια και τις κοινές δράσεις Ελλάδας - Κύπρου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την Πέμπτη 21 Μαΐου ζωντανά στις 6:30 μ.μ. ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού κ. Λύσανδρος Τσιλίδης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου κ. Βασίλης Σταματάρης, θα μιλήσουν για το νέο τοπίο όπως διαμορφώνεται στα ταξίδια εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, τις διμερείς σχέσεις και το ρόλο τους και τις κοινές δράσεις Ελλάδας - Κύπρου για την επανεκκίνηση του τουρισμού στη διαδικτυακή εκπομπή του Tornos News Live.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο εκδότης του Tornos News κ. Γιάννης Γιαννακάκης θα απευθύνει σχετικά ερωτήματα, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων και από το κοινό.  

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση και να στέλνετε τις ερωτήσεις σας κάντε την εγγραφή σας εδώ

Η City Contact, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Tornos News, στο πλαίσιο της συνεισφοράς της στον δημόσιο διάλογο σε αυτή την κρίσιμη εποχή, έχει ξεκινήσει μέσω της διαδραστικής διαδικτυακής πλατφόρμας Big Marker, μία σειρά ζωντανών εβδομαδιαίων συζητήσεων οι οποίες έχουν δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα, Tornos News Live, αφορά σε εκπομπές για θέματα τουρισμού και η δεύτερη ενότητα Τοrnos News Webinars, αφορά σε χρηστικά θέματα, υπό μορφή Webinars.

Σκοπός της νέας πρωτοβουλίας της City Contact, είναι ο δημόσιος διάλογος να παραμείνει ζωντανός, ώστε να παρέχεται έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του τουρισμού για τα θέματα της επικαιρότητας, να απαντώνται τα ερωτήματα που τους απασχολούν, να αναλύονται τα γεγονότα και να αναδεικνύονται όλα τα εμπόδια, οι ευκαιρίες και οι βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσιμης κατάστασης.   

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα