Διανυκτέρευση στο λεωφορείο των Spice Girls μέσω Airbnb

16 May 2019, 13:25 | Ο Torna-δόρος

TornosNews.gr

Διανυκτέρευση στο λεωφορείο των Spice Girls μέσω Airbnb

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μια μοναδική ευκαιρία προσφέρει η Airbnbg στους λάτρεις της ταινίας του 1997 Spice World (βασίζεται στο μεγάλο ποπ συγκρότημα Spice Girls) να διανυκτερεύσουν τον Ιούνιο στο λεωφορείο Spice Bus που χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα.

Το Spice Bus, που προσφέρει προς ενοικίαση στην Airbnb η μεγάλη φαν της ταινίας, Suzanne, θα βρίσκεται στην καρδιά του Γουέμπλεϊ, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να διανυκτερεύσουν στις 14 και 15 Ιουνίου.

Το λεωφορείο ανακαινίστηκε πρόσφατα, και το καθιστικό του περιλαμβάνει ροζ καρέκλες σινεμά με την επιγραφή νέον «Girl Power» και διαθέτει περιοδικά της δεκαετίας του 1990 και CD που βοηθούν στη δημιουργία ατμόσφαιρας της εποχής.

Στον επάνω όροφο, υπάρχει χώρος για επιλογή ρουχισμού, η κρεβατοκάμαρα είναι διακοσμημένη με χαλί σε animal print, και μπορεί να φιλοξενήσει 3 επισκέπτες.

Η Suzanne δεν κρύβει την αδυναμία της για το μεγάλο ποπ συγκρότημα Spice Girls και όταν το αφεντικό της αποφάσισε να αγοράσει το Spice Bus συμμετείχε στις εργασίες ανακαίνισης.

Οι κανόνες διαμονής στο Spice Bus είναι οι ακόλουθοι: δεν επιτρέπονται κατοικίδια, φιλοξενία έως τριών ατόμων, απαγορεύεται το κάπνισμα, ντύσιμο που αντιπροσωπεύει τη δεκαετία του 1990, πνεύμα «Girl Power», ενθάρρυνση για φωτογραφίες σέλφι από τη θέση του οδηγού και υποχρεωτική αποχαιρετιστήρια σημείωση κατά το τσεκ άουτ.

Το κόστος ενοικίασης ανέρχεται σε μόλις 99 λίρες τη βραδιά.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα