Βρετανίδα κατά της Thomas Cook για σοβαρό τραυματισμό της από υπέρβαρη γυναίκα

25 Jan 2019, 11:29 | Ο Torna-δόρος

TornosNews.gr

Βρετανίδα κατά της Thomas Cook για σοβαρό τραυματισμό της από υπέρβαρη γυναίκα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ο μεγάλος ευρωπαϊκός τουρ οπερέιτορ, Thomas Cook, έπειτα από ισχυρισμό Βρετανίδας τουρίστριας ότι κινδύνευσε η ζωή της όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Τουρκία, μια υπέρβαρη γυναίκα έπεσε επάνω της στις νεροτσουλήθρες του ξενοδοχείου.  

Η 32χρονη Jemma Joslyn τραυματίστηκε στο ξενοδοχείο μόλις 14 ώρες μετά την άφιξή της στο ξενοδοχείο Liberty Hotels Lykia στο Olu Deniz, όταν μια υπέρβαρη γυναίκα έπεσε επάνω της κατεβαίνοντας από τις νεροτσουλήθρες με μεγάλη ταχύτητα. 

Στη συνέχεια, η τουρίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία, και τραυματισμούς στο συκώτι και τα νεφρά, με υγρό στους πνεύμονες και πέντε σπασμένα πλευρά. Χρειάστηκε να καταβάλλει το ποσό των 5.000 λιρών για επέμβαση η οποία θα της έσωζε τη ζωή.

Η τουρίστρια ισχυρίζεται ακόμα ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν έλεγξε την ασφάλεια των παιδιών της ενώ βρισκόταν επί 8 ημέρες στο νοσοκομείο, εκ των οποίων τις 3 στην εντατική. 

Η τουρίστρια θα κινηθεί νομικά κατά του οργανισμού διαμαρτυρόμενη ότι δεν υπήρχαν προφυλάξεις ασφαλείας στο ξενοδοχείο ώστε να ελέγχεται ποιος χρησιμοποιεί κάθε φορά τις νεροτσουλήθρες. Επιπλέον, η τουρίστρια κατηγόρησε την Thomas Cook ότι η φροντίδα μετά το περιστατικό ήταν «φρικτή».

Σε ανακοίνωσή της, η Thomas Cook επισημαίνει ότι οι ομάδες φροντίδας της κινητοποιήθηκαν μετά το ατύχημα και ήρθαν σε επικοινωνία με την τουρίστρια, καθώς και ότι οργανώθηκε δωρεάν ταξίδι για να μεταβούν οι γονείς της στην Τουρκία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα