Steve Heapy : Η Jet2holidays ξεπέρασε την ΤUI | Πρώτος tour operator στο Ηνωμένο Βασίλειο

16 Feb 2023, 11:34 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Η Jet2holidays ξεπέρασε την ΤUI | Πρώτος tour operator στο Ηνωμένο Βασίλειο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Jet2holidays ξεπέρασε την TUI και έγινε ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα τελευταία στοιχεία της Atol, που δημοσιεύθηκαν από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, δείχνουν ότι η Jet2holidays αύξησε την άδειά της για το 2023 κατά πάνω από 500.000 αεροπορικές θέσεις και τώρα έχει άδεια να μεταφέρει 5,8 εκατομμύρια επιβάτες, πάνω από μισό εκατομμύριο επιβάτες από την TUI οποία έχει άδεια για 5,3 εκατομμύρια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2holidays, Steve Heapy, ευχαρίστησε τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες για τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισαν στην επιτυχία και την ανάπτυξη της εταιρείας – και υποσχέθηκε να ανταποδώσει την πίστη τους, ενισχύοντας τη συνεργασία μαζί τους.

Ο Steve Heapy υπογράμμισε ότι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα οδηγήσει ποτέ σε χαμηλότερη ποιότητα ή μειωμένη παροχή στην εξυπηρέτηση των πελατών.

«Είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό το επίτευγμα, αλλά στην πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρει να γίνουμε οι μεγαλύτεροι, αλλά μόνο οι καλύτεροι», είπε ο κ.Heapy, προσθέτοντας ότι τώρα ο όμιλος είναι ο μεγαλύτερος γιατί είναι ο καλύτερος και αυτό δεν θα αλλάξει.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα