Sebastian Ebel: Η εποχή Ebel στην TUI ξεκίνησε...

03 Oct 2022, 13:26 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η εποχή Ebel στην TUI ξεκίνησε...

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σαν βόμβα έσκασε, πριν από ένα τρίμηνο, η διαδοχή του Fritz Joussen, CEO του ομίλου TUI, από τον Sebastian Ebel, ο οποίος με 24χρονη καριέρα στην TUI ήταν μέχρι πρόσφατα ο επικεφαλής Οικονομικών του ομίλου.

Ωστόσο, ο κ. Ebel, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας, ασχολήθηκε και με άλλα τμήματα, όπως τα Hotels & Resorts, η κρουαζιέρα, οι εμπειρίες προορισμού και έγινε ο βασικός συνομιλητής του ομίλου με τους προορισμούς.

Ήταν μάλιστα ένα από τα στελέχη που προώθησαν το πιλοτικό πρόγραμμα ασφαλούς τουρισμού, το οποίο διεξήχθη το καλοκαίρι του 2020 στις Βαλεαρίδες και μάλιστα ήταν στο πρώτο γκρουπ ταξιδιωτών που ταξίδεψε στη Μαγιόρκα.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος, στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, έδωσε το μήνυμα ενότητας και αναγνώρισης στην ομάδα των 70.000 εργαζομένων του τουριστικού γίγαντα.

Έπειτα από μια μεταβατική περίοδο, αναλαμβάνει το τιμόνι του ομίλου με σκοπό «να τον επαναφέρει πλήρως στο δρόμο της επιτυχίας μετά την κρίση του κορωνοϊού», όπως αναφέρει στο μήνυμά του.

Αναφέρει ακόμα ότι τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποίησε συναντήσεις στα αεροδρόμια με τους εργαζομένους του ομίλου, το προσωπικό των ταξιδιωτικών γραφείων και όσους εργάζονται στους προορισμούς. Φιλοδοξία του, υπογράμμισε, είναι να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία πελάτη στη βιομηχανία. Είμαστε στην καλύτερη θέση να το επιτύχουμε, ανέφερε και πρόσθεσε ότι η επιτυχία της εταιρίας εξαρτάται από την ομάδα της.

Ο κ. Ebel ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα την 1η Οκτωβρίου.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα