Willi Verhuven: O φιλέλληνας επικεφαλής της Alltours, που προσέχει τους υπαλλήλους του...

16 Jul 2022, 12:04 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

O φιλέλληνας επικεφαλής της Alltours, που προσέχει τους υπαλλήλους του...

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας Alltours, που έχει ισχυρή παρουσία και στην Ελλάδα, φημίζεται για το εργασιακό του περιβάλλον. Εδώ και χρόνια έχει καθιερώσει, εκτός από τους 13,5 μισθούς και την επιπλέον παροχή ενός μπόνους, καθημερινό μπουφέ με φρέσκα φρούτα, ενώ υπάρχει και η επιδότηση για μεσημεριανό γεύμα και προγράμματα γυμναστικής και υγείας. 

Τώρα, τον Ιούλιο του 2022, ο Alltours αύξησε τους μισθούς των υπαλλήλων του κατά 3,5%, για δεύτερη φορά μέσα στην πανδημία. Η πρώτη αύξηση κατά 3,5% πάλι είχε δοθεί τον Ιούλιο του 2021. Τον Μάρτιο, εξάλλου, κάθε εργαζόμενος έλαβε μπόνους πανδημίας 950 ευρώ καθαρά. Τον Μάιο, επίσης, δόθηκε το παραδοσιακό ετήσιο μπόνους, φέτος ήταν 250 ευρώ μεικτά σε κάθε εργαζόμενο.

Η επαναφορά του μπόνους του Μαΐου, που αποτελεί παράδοση στην Alltours, είναι ένα περαιτέρω βήμα προς την κανονικότητα, δήλωσε χαρούμενος ο επικεφαλής της εταιρείας Willi Verhuven (φωτογραφία), ο οποίος είναι από τους πιο ένθερμους φιλέλληνες.

Ο Willi Verhuven ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους που πέρασαν μαζί τη δύσκολη εποχή της πανδημίας και διασφάλισαν την υποδειγματική εξυπηρέτηση της πελατείας του τουρ οπερέιτορ ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης. Αυτή η εξυπηρέτηση διατήρησε την εξαιρετική σχέση των πελατών με τον Alltours και την εύκολη επικοινωνία με τους συνεργάτες πωλήσεων, τόνισε ο κ.Verhuven.

Ο επικεφαλής του Alltours διαβεβαίωσε ότι η καλή οικονομική κατάσταση θα βοηθήσουν ώστε οι μισθοί να αναπροσαρμόζονται άνω του μέσου όρου με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι στην Alltours να επωφελούνται από την καλή πορεία της εταιρείας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα