David Schelp: Η TUI διευρύνει το τμήμα εκδρομών και δραστηριοτήτων – Αναμένει ρεκόρ το 2023

11 Jan 2021, 12:01 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Η TUI διευρύνει το τμήμα εκδρομών και δραστηριοτήτων – Αναμένει ρεκόρ το 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ανάκαμψη ανάλογη των υπόλοιπων τμημάτων της αναμένει η ΤUI για τις εκδρομές και δραστηριότητες το 2022 και ρεκόρ έναντι του 2019 το 2023.

Το τμήμα δραστηριοτήτων βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής του τουρ οπερέιτορ, καθώς το 10% των παγκόσμιων εσόδων στα ταξίδια (το 2019 ανήλθε σε 170 δις. ευρώ) προέρχεται από αυτό το κομμάτι.

Συνολικά το αντίστοιχο τμήμα της TUI, TUI Musement, προσφέρει πάνω από 168.000 εκδρομές, δραστηριότητες, εισιτήρια και μεταφορές σε περισσότερες από 140 χώρες, μέσα από μια ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα.

Οι εκδρομές που βρίσκονται αποκλειστικά στο χαρτοφυλάκιο της TUI είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Musement, David Schelp, το ημερήσιο ταξίδι «Coffee and Canary Islands» που περιλαμβάνει ξενάγηση στη μοναδική φυτεία καφέ της Ευρώπης, είναι η δημοφιλέστερη δραστηριότητα.

Εκτός από τις κλασικές δραστηριότητες στις χώρες διακοπών ή κατά τη διάρκεια city break, αύξηση παρατηρείται και στη ζήτηση για δραστηριότητες στην πατρίδα των ταξιδιωτών και σε κοντινές τους περιοχές. Τα τουριστικά γραφεία μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους που διστάζουν να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ειδικές δραστηριότητες κοντά στο σπίτι.

Επιπλέον, το 85% των εμπειριών προς κράτηση μπορούν να ακυρωθούν δωρεάν έως 24 ώρες πριν την έναρξή τους.

Τα τουριστικά γραφεία λαμβάνουν προμήθεια 10% από την κράτηση προϊόντος του χαρτοφυλακίου της TUI Musement.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα