Fritz Joussen: TUI | «Συγνώμη» F. Joussen από τα τουριστικά γραφεία και τους ταξιδιώτες

05 Jan 2021, 09:00 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

TUI | «Συγνώμη» F. Joussen από τα τουριστικά γραφεία και τους ταξιδιώτες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο διευθύνων σύμβουλος της TUI, Fritz Joussen, σε μήνυμά του για τη νέα χρονιά προς τους συνεργάτες πωλήσεων και τους πελάτες του τουρ οπερέιτορ, απολογήθηκε για τη ματαίωση προσδοκιών τους από τις υπηρεσίες του οργανισμού κατά την προηγούμενη χρονιά.

Στο μήνυμά του, ο κ. Joussen αναφέρει ότι από τον περασμένο Μάρτιο, οι συνεργάτες του τουρ οπερέιτορ στα τουριστικά γραφεία και στα κέντρα εξυπηρέτησης ακύρωσαν εκατομμύρια κρατήσεων και πραγματοποίησαν επιστροφές χρημάτων. Μέχρι το καλοκαίρι, οι επιστροφές χρημάτων παρουσίασαν καθυστερήσεις μεγαλύτερες από όσο θα θέλαμε, είπε. Πριν τον κορωνοϊό, κανείς δεν είχε φανταστεί ότι θα γίνουν ακυρώσεις για τόσα ταξίδια την ίδια στιγμή και πλέον υπάρχουν αυτοματοποιημένα συστήματα γι αυτό.

Όπως είπε, λυπάμαι πολύ που είχαμε μεγάλες απαιτήσεις από τους ταξιδιώτες και τους συνεργάτες μας για υπομονή και ευελιξία, και παραδέχθηκε ότι ο οργανισμός δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες και δεν ήταν πάντα γρήγορα και εύκολα διαθέσιμος στην επικοινωνία.

Για το λόγο αυτό, ζήτησε συγνώμη από τους πελάτες, τους εργαζομένους στα τουριστικά γραφεία και τους συνεργάτες πωλήσεων. 

Ο κ. Joussen ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους πελάτες του τουρ οπερέιτορ για την κατανόησή τους, για τα σχόλιά τους και για την πιστότητά τους στην TUI κατά τη διάρκεια των δύσκολων μηνών, όπως είπε.

Τόνισε δε οτι οι περιορισμοί στα ταξίδια δεν θα παραμείνουν μακροπρόθεσμα, καθώς πλέον υπάρχουν αξιόπιστα τεστ που δημιουργούν ασφαλείς αερογέφυρες αλλά και αποτελεσματικά εμβόλια σε όλο τον κόσμο και υπογράμμισε οτι, παρότι η σεζόν του 2021 θα είναι διαφορετική από την εποχή προ πανδημίας, «θα είμαστε σε θέση να ταξιδέψουμε και πάλι, με ασφάλεια, υπεύθυνα και πάνω από όλα με ευχαρίστηση».

Σε έρευνες της συμμαχίας τουριστικών γραφείων της Γερμανίας, QTA, για την ποιότητα υπηρεσιών το 2020, η TUI Γερμανίας είχε την τελευταία θέση μεταξύ των μεγάλων τουρ οπερείτορ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα