Zurab Pololikashvili : Συνεργασία ΠΟΤ - Expedia για την ανάκαμψη του τουρισμού

16 Oct 2020, 12:36 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Συνεργασία ΠΟΤ - Expedia για την ανάκαμψη του τουρισμού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) θα συνεργαστεί με τον Όμιλο της Expedia με στόχο την ανάπτυξη δράσεων, που θα βοηθήσουν την ανάκαμψη του τουρισμού από τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19, καθιστώντας παράλληλα τον τουριστικό τομέα πιο ανθεκτικό και βιώσιμο.

Σχετικό μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι δυο πλευρές χθες 15 Οκτωβρίου.

Οι κοινές δράσεις θα επικεντρωθούν στην προώθηση της καινοτομίας στην τουριστική αγορά, της επιχειρηματικότητας και της επαγγελματικής εκπαίδευσης, καθώς και στον τομέα της προστασίας των καταναλωτών.

Ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κ.Zurab Pololikashvili δήλωσε ότι ο Οργανισμός από την αρχή της κρίσης υπήρξε σχυρός υποστηρικτής της στενής συνεργασίας μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Η συνεργασία με την Expedia, είπε, θα συμβάλει στην σταθερή ενημέρωσή μας για τις παγκόσμιες τουριστικές τάσεις, επιτρέποντάς μας να ανταποκριθούμε σε νέες προκλήσεις και να καθοδηγήσουμε την ανάκαμψη του τουρισμού. Θα μας βοηθήσει επίσης να τοποθετήσουμε την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο αυτής της ανάκαμψης, διασφαλίζοντας ότι ο τουρισμός θα βγει ισχυρότερος από πριν.

Ο UNWTO και η Expedia Group θα μοιράζονται δεδομένα για τις τουριστικές τάσεις και εξελίξεις, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο, ώστε να λαμβάνονται οι κατάλληλες αποφάσεις.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα