Βασίλης Θεμελίδης: Ο νέος γενικός διευθυντής ΝΑ Ευρώπης της Wyndham

07 Oct 2020, 12:32 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Ο νέος γενικός διευθυντής ΝΑ Ευρώπης της Wyndham

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Καθήκοντα γενικού διευθυντή ΝΑ Ευρώπης στη Wyndham Hotel Group αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Θεμελίδης.

Ο κ. Θεμελίδης έχει εργαστεί 20 χρόνια στην RCI σε ποικίλες θέσεις, από key account manager μέχρι διευθυντής αγορών.

Η βάση του είναι στην Αθήνα και θα επιβλέπει ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 50 ξενοδοχείων σε Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Ρωσία και άλλες γειτονικές χώρες. Στην Ελλάδα η εταιρεία ελέγχει 9 ξενοδοχεία.

Σε δήλωσή του ο κ.Θεμελίδης τονίζει ότι είναι  πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσει μέλος της οικογένειας της Wyndham, μιας εταιρείας που συνδυάζει ένα συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο brands, εντυπωσιακό μέγεθος και εξαιρετικά ταλαντούχους συνεργάτες και ομάδες. Η Νότια και Ανατολική Ευρώπη, λέει, περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της ηπείρου, όπου η Wyndham διαβλέπει μεγάλη δυναμική, εκφράζοντας τη βούληση για στήριξη και ανάπτυξη των συνεργατών-ξενοδόχων της εταιρείας στην περιοχή ευθύνης.

Eπίσης ορίστηκαν τρεις ακόμη Regional Directors σε άλλες περιοχές που αναλαμβάνουν άμεσα καθήκοντα. Είναι η Jackie Brown (Βόρειος & Δυτική Ευρώπη), ο Sascha Dalig (Κεντρική Ευρώπη) και ο Mehmet Ferman Dogan (Τουρκία). 

Ο Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος Ευρώπης, Μέση Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής, εξέφρασε τη χαρά του για τους νέους επικεφαλής, τονίζοντας ότι ο κάθε ένας κομίζει πλούτο εμπειρίας στον τομέα της φιλοξενίας καθώς και ατομικές δεξιότητες που συμπληρώνουν ιδανικά τις ήδη ταλαντούχες ομάδες της εταιρείας. "Ο ηγετικός τους ρόλος και η προσήλωσή τους στην περαιτέρω βελτίωση των επιχειρηματικών μας σχέσεων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση της στρατηγικής μας για την περιφέρεια ΕΜΕΑ – δηλαδή, της δέσμευσής μας για συνέπεια, προστιθέμενη αξία και την τοποθέτηση των περιφερειακών ομάδων μας πιο κοντά στα ξενοδοχεία-συνεργάτες μας», είπε ο κ.Μανίκης.

Η Wyndham Hotels & Resorts είναι η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο, με περισσότερα από 9.200 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Συνολικά στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας βρίσκονται περίπου 822.000 δωμάτια.

Η αλυσίδα διαθέτει 20 εμπορικά σήματα ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel Inn & Suites®, La Quinta®, Baymont®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn Suites®, The Trademark Collection® και Wyndham®.

Η Wyndham Hotels & Resorts είναι επίσης κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχείων, με περισσότερα από 400 ακίνητα υπό διαχείριση.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα