Λεωνίδας Μπαμπάνης: ASTA | Νέος πρόεδρος του Chapter Ελλάδας & Κύπρου ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης

06 Oct 2020, 12:17 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

ASTA | Νέος πρόεδρος του Chapter Ελλάδας & Κύπρου ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H αμερικανική ένωση ταξιδιωτικών συμβούλων, ASTA (American Society of Travel Advisors) ανέθεσε καθήκοντά προέδρου του Chapter Ελλάδας και Κύπρου στον κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας διοργάνωσης τουριστικών εκθέσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Ευρώπη, North Events.

Η North Events διοργανώνει εκθέσεις στην Ευρώπη από το 2014 με επίκεντρο τον ελληνικό τουρισμό, την ελληνική γαστρονομία και τον ελληνικό πολιτισμό. Διοργανώνει επίσης την πρώτη Ελληνική Υβριδική Έκθεση, την The Virtual Greek Panorama, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Νοέμβριο του 2020.

Απευθυνόμενος στον κ. Μπαμπάνη, ο αντιπρόεδρος του ASTA Small Business Network, Bob Duglin, δήλωσε: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σου σε μια κοινώς επωφελή σχέση για τα μέλη μας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, στο να αναπτύξουμε δραστηριότητες για αυτούς από τα μέλη της ASTA στις ΗΠΑ».

Θα εστιάσω στη αναβάθμιση των σχέσεων μεταξύ των τουριστικών αγορών Ελλάδας και Κύπρου και των μελών της ASTA στις ΗΠΑ προκειμένου να αυξηθεί ο τουρισμός από τις ΗΠΑ στις πανέμορφες χώρες μας, δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Μπαμπάνης. 

Η τεχνολογία, είπε, θα συμβάλλει στο να παραμείνουμε σε επαφή αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο, όμως στο άμεσο μέλλον ο τουρισμός θα ανθήσει και πάλι. Επομένως ας είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχθούμε την καλύτερη περίοδο που βρίσκεται μπροστά μας, τόνισε.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα