Friedrich Joussen: Με το 80% του προγράμματος η TUI το 2021- Aυξημένη κατά 10% η μέση τιμή πώλησης των πακέτων διακοπών τη νέα χρονιά

22 Sep 2020, 13:25 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Με το 80% του προγράμματος η TUI το 2021- Aυξημένη κατά 10% η μέση τιμή πώλησης των πακέτων διακοπών τη νέα χρονιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αυξημένη κατά 10% είναι μέση τιμή πώλησης των πακέτων διακοπών της TUI για το καλοκαίρι του 2021, όπως ανέφερε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος Friedrich Joussen.

Η TUI διαπιστώνει ότι υπάρχει ισχυρή βούληση των πελατών να κλείσουν νωρίτερα τις διακοπές τους για το επόμενο καλοκαίρι, ενώ αναμένει να λειτουργήσει το 80% της αρχικής προγραμματισμένης χωρητικότητας τη νέα χρονιά. Όπως τονίστηκε, ο όμιλος θα παρακολουθεί τη ζήτηση και τους προορισμούς και ανάλογα θα προσαρμόζει το πρόγραμμά του.

Φέτος, ο όμιλος κατέγραψε μείωση 83% στις κρατήσεις σε σχέση με το 2019, ενώ η μέση τιμή πώλησης ήταν μειωμένη κατά 19%.

Όπως τόνισε ο κ.Joussen, η TUI είναι σε θέση να επωφεληθεί από την ανάκαμψη των ταξιδιών αναψυχής, προσφέροντας διαφοροποιημένα προϊόντα και ελκυστικές προτάσεις διακοπών με αξία, ενώ επιταχύνεται η ψηφιοποίηση σε ολόκληρο τον όμιλο. Η TUI θα αναδυθεί ισχυρότερη, πιο λιτή, πιο ψηφιακή επιχείρηση και είναι σε θέση να επωφεληθεί από την αναμενόμενη ανάκαμψη, είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα