Χάρης Θεοχάρης: Δημοσκόπηση: Καταλληλότερος ο Χ. Θεοχάρης για το υπ. Τουρισμού με διπλάσιο ποσοστό έναντι της Ε.Κουντουρά

20 Nov 2019, 12:51 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Δημοσκόπηση: Καταλληλότερος ο Χ. Θεοχάρης για το υπ. Τουρισμού με διπλάσιο ποσοστό έναντι της Ε.Κουντουρά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Διπλάσιο ποσοστό ως καταλληλότερος για υπουργός Τουρισμού έλαβε ο Χάρης Θεοχάρης σε σχέση με την προκάτοχό του στο υπουργείο Έλενα Κουντουρά σε δημοσκόπηση που διενήργησε η Interview για λογαριασμό της Βεργίνα TV.

Η δημοσκόπηση αξιολόγησε τους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης σε σχέση με τους υπουργούς που ήταν στην ίδια θέση από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Eιδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για το υπουργείο Τουρισμού, το 45,5% θεωρεί καταλληλότερο υπουργό τον Χάρη Θεοχάρη, έναντι της Ελενας Κουντουρά που συγκέντρωσε το 23,6% των προτιμήσεων.

Επίσης, στο πλαίσιο της δημοσκόπησης έγινε ερώτηση για τους χειρισμούς της σημερινής κυβέρνησης σε σχέση με το μεταναστευτικό και προσφυγικό θέμα. Σύμφωνα με τις απαντήσεις, το 29,1% εκτιμά ότι η σημερινή κυβέρνηση χειρίζεται καλύτερα το θέμα, το 19,1% απάντησε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση χειρίσθηκε καλύτερα το θέμα, ενώ το 40,8% δήλωσε ότι  και οι δύο κυβερνήσεις έχουν τον ίδιο τρόπο διαχείρισης. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα