Χάρης Θεοχάρης: Μήνυμα, μέσω CNN, στους τουρίστες να ανακαλύψουν την “άγνωστη” Ελλάδα (video)

06 Nov 2019, 13:57 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Μήνυμα, μέσω CNN, στους τουρίστες να ανακαλύψουν την “άγνωστη” Ελλάδα (video)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Συνέντευξη στην εκπομπή “Quest Means Business” του CNN και στον γνωστό δημοσιογράφο Richard Quest έδωσε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση World Travel Market που πραγματοποιείται στο Λονδίνο.

Στη συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Richard Quest, ο οποίος παρουσιάζει μέσω της εκπομπής του “Quest Means Business” τις σημαντικότερες επιχειρηματικές και οικονομικές ειδήσεις απ’ όλο τον κόσμο, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει η Ελληνική Κυβέρνηση για την ανάπτυξη του τουρισμού. 

Αναφέρθηκε στην υπεραξία του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, στη δυναμική του τουριστικού κλάδου, στις επενδύσεις και στο Brexit. “Στόχος μας”, είπε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, “είναι οι ξένοι επισκέπτες να ανακαλύψουν την “άγνωστη” Ελλάδα.”  Μάλιστα σε σχετικό tweet που έχει αναρτήσει η εκπομπή στον λογαριασμό της στο twitter αναφέρει: «Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας! Ο Ελληνικός τουριστικός κλάδος αναπτύχθηκε πέρυσι κατά 7%, πολύ περισσότερο από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο.  Ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, εξηγεί τη μυστική συνταγή της χώρας για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών».  

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης του κ. Χάρη Θεοχάρη στον Richard Quest...

  • Για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος | “Το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας προσφέρει στους επισκέπτες πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Το προϊόν μας γίνεται όλο και καλύτερο ποιοτικά και οι υπηρεσίες συνεχώς αναβαθμίζονται.Τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και περισσότερες επενδύσεις στον τουρισμό και αυτό φαίνεται και στους αριθμούς.Μπορεί να έχουμε μονοψήφια αύξηση στον αριθμό των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας, αλλά έχουμε διψήφια ανάπτυξη στα τουριστικά έσοδα. Ο τουριστικός κλάδος, είναι ένας κλάδος που έχει αποδείξει ότι προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.”
  • Για την “άγνωστη” Ελλάδα | “Η Ελλάδα προσφέρεται για όλες τις ηλικίες επισκεπτών. Ένας τουρίστας μπορεί να ζήσει στην Ελλάδα την περιπέτεια, να κάνει καταδύσεις, μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα και τον Χειμώνα.Η Ελλάδα έχει πάρα πολλά να προσφέρει. Στόχος μας είναι οι ξένοι επισκέπτες να ανακαλύψουν την “άγνωστη” Ελλάδα.”
  • Τι ανέφερε για το Brexit | “Πολύ μεγάλο ποσοστό των τουριστών που επισκέπτεται την Ελλάδα προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαστε βέβαιοι πως όσο περνά ο καιρός οι Βρετανοί θα μάθουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για το Brexit και θα προγραμματίσουν σωστά τις διακοπές τους και τις ζωές τους. Και αυτό θα είναι θετικό για τους Βρετανούς τουρίστες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα.”
Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα