Πρίγκιπας Χάρι: Παγκόσμια πρωτοβουλία για τον αειφόρο τουρισμό

03 Sep 2019, 12:41 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Παγκόσμια πρωτοβουλία  για τον αειφόρο τουρισμό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O Δούκας του Σάσεξ, Πρίγκιπας Χάρι, ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας συνεργασίας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες ενθαρρύνοντας πρακτικές βιώσιμου τουρισμού στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία.

Η πρωτοβουλία ονομάζεται Travalyst και θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει την ταξιδιωτική βιομηχανία ως καταλύτη για το καλό, με στόχο να μεταμορφώσει το μέλλον των ταξιδίων για όλους.

Επικεφαλής θα είναι ο Πρίγκιπας Χάρι και συνιδρυτές είναι κολοσσοί στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού όπως οι Booking.com, Ctrip, Skyscanner, TripAdvisor και Visa.

Είναι η πρώτη πρωτοβουλία του είδους στον κόσμο, και σκοπεύει να φέρει σε επαφή διεθνείς επιχειρήσεις αξιοποιώντας τη μοναδική τους θέση ώστε να παρέχει εκπαίδευση, ενημέρωση και προώθηση γύρω από θετικές αλλαγές.

Στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας βρίσκεται η διευκόλυνση των ταξιδίων προς όλους για βιώσιμα ταξίδια, η προστασία των ανθρώπων, των προορισμών και της άγριας ζωής και η διασφάλιση ενός θετικού μέλλοντος για τους προορισμούς και τις τοπικές κοινότητες για τις μελλοντικές γενιές.

Η Travalyst θα επιχειρήσει να ανταποκριθεί στη σύγχρονη ανάγκη των ταξιδιωτών για εύκολη πρόσβαση σε μεγαλύτερο εύρος επιλογών ταξιδίου για αειφόρα ταξίδια, συμβάλλοντας με ενέργειές της στην ενθάρρυνση των επιχειρήσεων να υιοθετήσουν αντίστοιχες πρακτικές και να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να προσεγγίζουν τους καταναλωτές ενημερώνοντάς τους για τη σημασία των πρακτικών αειφόρου τουρισμού.

Προτεραιότητα θα δοθεί ακόμα στη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, στις επαφές με τους κοινωνικού εταίρους και στην προώθηση των καλύτερων πρακτικών. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα