Philippe Roux-Dessarps: Αυτός είναι ο νέος γενικός διευθυντής του Four Seasons Astir Palace

02 Sep 2019, 14:48 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Αυτός είναι ο νέος γενικός διευθυντής του Four Seasons Astir Palace

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O Γάλλος Philippe Roux-Dessarps είναι ο νέος γενικός διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αντικαθιστώντας τον ελληνικής καταγωγής Sam Ioannidis.

Ο κ. Roux-Dessarps μετρά 25 χρόνια στον κλάδο της φιλοξενίας διεθνώς, με πολυετή θητεία στην Park Hyatt στη θέση του γενικου διευθυντή στο Σικάγο και το Τόκιο, ως αντιπρόεδρος των Global brands στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και σε πολλές ηγετικές θέσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Ως νέος Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace, ο Philippe «ανυπομονεί να αποκαλεί σύντομα την Αθήνα σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του».

Μετά από μόλις επτά μήνες λειτουργίας, το ξενοδοχείο έχει γίνει ένας μοναδικός προορισμός, ορόσημο για την Ευρώπη. Αυτό είναι αποτέλεσμα όχι μόνο της εκπληκτικής τοποθεσίας και του θεαματικού σκηνικού που προσφέρει, αλλά κυρίως της ταλαντούχας ομάδας του, δήλωσε ο κ. Roux-Dessarps.

Ο Philippe είναι κάτοχος μεταπτυχιακού από το Global Business School, INSEAD και είναι απόφοιτος του Ecole Hôtelière de Lausanne στην Ελβετία. Στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει πτήσεις ως ερασιτέχνης πιλότος.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα