Στέλιος Χατζηιωάννου: Η "Easy" εισέρχεται και στις εκδρομές

11 Jun 2019, 13:36 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Η "Easy" εισέρχεται και στις εκδρομές

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Nέα υπηρεσία ξεναγήσεων και δραστηριοτήτων λανσάρει στην Ευρώπη o όμιλος easyJet μέσω της νέας θυγατρικής easyGuide.

Ο ιδρυτής της EasyJet, Sir Στέλος Χατζηιωάννου, επένδυσε μειοψηφικό πακέτο μετοχών στην easyGuide η οποία λάνσαρε την ιστοσελίδα της αυτή την εβδομάδα.

Η ιστοσελίδα έλαβε άδεια χρήσης του πορτοκαλί χρώματος και άλλων στοιχείων που σχετίζονται στενά με τη μητρική EasyJet.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της easyGuide, Blake Reddy, με καριέρα στα χρηματοοικονομικά, ανέφερε οτι η εταιρία συγκέντρωσε κεφάλαια από επενδυτική εταιρία του Λονδίνου χωρίς να αποκαλύψει το ποσό.

Η EasyGuide προσφέρει εμπειρίες στο Λονδίνο, με σχέδια επέκτασης και σε άλλες πόλεις όπως το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, η Μαδρίτη και το Παρίσι μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Διατηρεί άμεσες σχέσεις με τουρ οπερέιτορ όπως οι Evan Evans και Golden Tours καθώς και συμφωνίες με ανεξάρτητους προορισμούς στην πόλη. Αναζητά δε συνεργασία με μεγάλους παρόχους εμπειριών όπως η Merlin Entertainments και η Historic Royal Palaces.

Σύμφωνα με τον κ. Reddy, η easyGuide θα λανσάρει επίσης επώνυμες ξεναγήσεις για να εξαπλώσει τη φήμη του brand και να προωθήσει τις δραστηριότητές του στους ταξιδιώτες μέσω του αερομεταφορέα.

Παρά την ισχυρή ζήτηση στον κλάδο δεν υπάρχει κάποιο ισχυρό brand που να δραστηριοποιείται σε αυτόν και οι περισσότεροι καταναλωτές δεν έχουν στο μυαλό τους μία εταιρία που προτιμούν όταν αναζητούν αγορά δραστηριοτήτων και εμπειριών, δήλωσε.

Για το μάρκετινγκ, η easyGuide ευελπιστεί οτι θα αξιοποιήσει τις υπόλοιπες εταιρίες του ομίλου με καμπάνιες διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα