Κυνήγι θησαυρού στην Αθήνα από το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών

12 Feb 2018, 10:27 | Με τα μάτια του ξεναγού

TornosNews.gr

Κυνήγι θησαυρού στην Αθήνα από το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με αφορμή τον εορτασμό τής Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού, το Σωματείο Διπλωματούχων ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας τού Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, διοργανώνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το 8ο κυνήγι θησαυρού, με σκοπό να προσκαλέσει τους Αθηναίους με τα παιδιά τους, να ανακαλύψουν μια Αθήνα που περπατάμε αλλά και προσπερνάμε κάθε μέρα. 

‘Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή, θα κερδίζουν δωρεάν ξεναγήσεις από τους ξεναγούς του Σωματείου, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 4 Μαρτίου, ενώ οι μικροί  φίλοι θα παραλάβουν καί πιστοποιητικό συμμετοχής. 

Η εκκίνηση-εγγραφή θα γίνει στη πλατεία Συντάγματος στο καφέ «ΕΘΝΙΚΟΝ», από τις 10 έως τις 12 το πρωί.

Φέτος στο κυνήγι το Σωματείο εστιάζει στην πιο πρόσφατη ιστορία τής Αθήνας και όχι μόνο, που θα εκπλήξει τους περισσότερους απο εμάς!

Το Σωματείο ελπίζει όλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθειά του αυτή, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, για να γνωρίσουν περισσότεροι Αθηναίοι την ομορφιά και την σπουδαιότητα της Αθήνας, να γνωρίσουν μια Αθήνα που δε μας πληγώνει, αλλά μας κάνει καλύτερους πολίτες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και επικοινωνία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών κ.Κρίτωνα Πιπέρα στο κινητό 6944 742251.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα