Sani Resort: Σαν(i) να μην πέρασε μια μέρα…

21 Sep 2020, 09:59 | ΑΠΟΨΗ

Σοφία Κοντογιάννη

Sani Resort: Σαν(i) να μην πέρασε μια μέρα…

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη φήμη του, το Sani Resort εφαρμόζει πρωτοποριακά υγειονομικά πρωτόκολλα, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η ταξιδιωτική εμπειρία και η ποιότητα των υψηλών υπηρεσιών του.

Ουσιαστικά, ο επισκέπτης αισθάνεται σαν να μην πέρασε μια μέρα από το τουριστικά «χρυσό» καλοκαίρι του 2019. Ειδικότερα, το νέο πρωτόκολλο #OnlyAtSani, σε συνεργασία με τη Βιοϊατρική, αποτελεί «ασπίδα» πρόληψης κατά του κορωνοϊού, και αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία για τα παγκόσμια δεδομένα στο χώρο της φιλοξενίας στη δύσκολη συγκυρία.

Κατά την άφιξή του στο resort, ο επισκέπτης, εφόσον δεν έχει πραγματοποιήσει το τεστ του κορωνοϊού έως και 72 ώρες πριν από την πρώτη μέρα των διακοπών του, λαμβάνει ένα complimentary rapid test το οποίο ανιχνεύει μέσα σε λίγα λεπτά το κατά πόσο υπάρχει φορτίο του ιού και αντισώματα. Το τεστ γίνεται με ένα απλό τσίμπημα στο δάχτυλο, λαμβάνοντας μία σταγόνα αίμα, στον ευχάριστο χώρο του Sani Beach, το οποίο τη φετινή σεζόν δεν φιλοξενεί επισκέπτες, όπως και το Sani Club, τόσο λόγω των ταξιδιωτικών ιδιαιτεροτήτων της εποχής, όσο και για την αποφυγή συνωστισμού στους χώρους και στα εστιατόρια του resort.  Σε περίπτωση που το τεστ αποδειχθεί θετικό, ξεκινά μία δεύτερη φάση πλήρους δοκιμής, η οποία κανονικά δεν είναι προσβάσιμη στο κοινό, καθώς απαιτεί εξελιγμένο εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένους εργαστηριακούς τεχνικούς τους οποίος και έχει εξασφαλίσει το resort. Στη συνέχεια και ανάλογα την έκβαση του αποτελέσματος, ακολουθούνται τα ενδεδειγμένα πρωτόκολλα όπως έχουν προσδιοριστεί.

Απαλλαγμένος πια από το οποιοδήποτε άγχος του ιού, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τις διακοπές του ξέγνοιαστα, βιώνοντας μία ανέγγιχτη ταξιδιωτική εμπειρία και διασφαλίζοντας την υγεία του, την υγεία των υπόλοιπων επισκεπτών και του προσωπικού του resort.

Ένα επίσης πολύ σημαντικό γεγονός, είναι ότι φέτος στα ξενοδοχεία του resort υπάρχουν μόνο à la carte επιλογές σε όλα τα εστιατόρια και για όλα τα γεύματα της ημέρας-πραγματικό επίτευγμα, αν αναλογιστεί κανείς τη δυσκολία του όλου εγχειρήματος, ιδιαίτερα όταν προσφέρονται παράλληλα υπηρεσίες υψηλής γαστρονομίας, όπως συμβαίνει στα εστιατόρια του resort. Επιπλέον, τα εστιατόρια λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα, ώστε να εξασφαλίσουν επαρκή χώρο για την τήρηση της κοινωνικής απόστασης, ενώ τα μενού τους προσφέρονται ηλεκτρονικά, με ένα απλό scanning του QR κωδικού.

To Sani Dunes, υπό την καθοδήγηση του διευθυντή του κ. Σάκη Σπυριδόπουλου ο οποίος διατελεί και διευθυντής του Porto, περιλαμβάνεται και φέτος στις κορυφαίες επιλογές στον τομέα της φιλοξενίας. Μεταξύ άλλων, στα πλατιά χαμόγελα των επισκεπτών του Sani Dunes συμβάλλει ακόμη περισσότερο αυτή την απαιτητική από όλες τις απόψεις σεζόν,  το εστιατόριο Fresco του Έκτορα Μποτρίνι, εκπλήσσοντας με τις νέες γεύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Ιδιαίτερα σημαντική για το Sani Resort είναι όμως και η νέα γαστρονομική, άφιξη, του El Puerto, που αποτελεί το νέο ισπανικό εστιατόριο στο Porto. Πρόκειται για μία πραγματική ορχήστρα αυθεντικών ισπανικών γεύσεων, μέσα από μία σύγχρονη προσέγγιση, του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ David Ibarboure και τη μοναδική μαεστρία του εκπληκτικού σεφ Γιώργου Βαγιωνά και της ομάδας του. Το El Puerto χρησιμοποιεί τα πιο εκλεκτά τοπικά προϊόντα και προσφέρει μια εξαιρετική συλλογή κρασιών από τους γνωστότερους παραγωγούς της Ευρώπης. Ιδιαίτερη επιλογή η αυθεντική παέγια του, όπως θα πρέπει να είναι, σερβίρεται στο «καμένο» παραδοσιακό της τηγάνι, δίνοντας την αληθινή οπτική και γεύση του ισπανικού εθνικού πιάτου. Είτε προτιμήσει κανείς το bar για τα καλύτερα tapas, είτε επιλέξει ένα δείπνο a-la-carte στην όμορφη βεράντα, το εστιατόριο κάνει κάθε γεύμα να μοιάζει με γιορτή. 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα