Υπαίθριο Cluedo το ιστορικό κέντρο της Αθήνας με επίδοξους ντετέκτιβ!

12 Aug 2019, 09:08 | ΑΠΟΨΗ

Σοφία Κοντογιάννη

Υπαίθριο Cluedo το ιστορικό κέντρο της Αθήνας με επίδοξους ντετέκτιβ!

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 26 Οκτωβρίου, οι επίδοξοι ντετέκτιβ της Ελλάδας, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο βραβευμένο βρετανικό παιχνίδι ντετέκτιβ CluedUpp.

Πρόκειται για την υπαίθρια, «ζωντανή» έκδοση του περίφημου επιτραπέζιου παιχνιδιού Cluedo, το οποίο διεξάγεται σε πολλές πρωτεύουσες και πόλεις της Ευρώπης, των  ΗΠΑ, του Καναδά και της Αυστραλίας, με συμμετοχές που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τους  250.000 παίκτες παγκοσμίως.

Ειδικότερα, μέσω του παιχνιδιού, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας θα «μεταφερθεί» στο Λονδίνο του 1960. Οι ντετέκτιβ που θα συμμετέχουν, θα πρέπει να λύσουν το μυστήριο της διπλής δολοφονίας των διαβόητων «Kray Brothers». Οι ενδείξεις και τα στοιχεία για τη διαλεύκανση του εγκλήματος, θα βρίσκονται διάσπαρτα στο κέντρο της Αθήνας. Το παιχνίδι θα έχει δύο διαφορετικές ώρες έναρξης, μεταξύ 10.00  και 13.00 και θα λήξει έως τις 17.00.

Το εισιτήριο συμμετοχής στο παιχνίδι, είναι 40 ευρώ ανά ομάδα μέχρι έξι ενηλίκων, ενώ τα παιδιά κάτω των 16 ετών, μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν. Ωστόσο, ανήλικα παιδιά δεν επιτρέπεται να σχηματίσουν μία αυτόνομη ομάδα, κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας των στοιχείων και των μετακινήσεων στην πόλη για την αναζήτησή τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο ζωντανό Cluedo, είναι κατ’ αρχήν η σύσταση μιας ομάδας ντετέκτιβ έως 6 παικτών ανά ομάδα, η πρόσβαση σε ένα Smartphone συμβατό με Android ή iOS, ένα ευφάνταστο όνομα ομάδας και προαιρετικά στολές ντετέκτιβ της παλιάς εποχής, ώστε η ψυχαγωγική εμπειρία να είναι πλήρης.

Μετά τη διαλεύκανση του μυστηρίου, τα βραβεία που θα απονεμηθούν, είναι τα εξής:

- Γρηγορότερη ομάδα

- Καλύτερη εμφάνιση

- Καλύτερη παρουσία ομάδας

- Καλύτερο όνομα ομάδας

- Καλύτερος μικρός ντετέκτιβ (για τα παιδιά)

- Καλύτερος ντετέκτιβ K-9 (έπαθλο σκύλων)

Στο διασκεδαστικό παιχνίδι μυστηρίου που θα κατακτήσει και την Αθήνα, υπολογίζεται ότι λάβουν μέρος πάνω από 100 ομάδες παικτών, ενώ η παγκόσμια τουριστική προβολή της πόλης μέσα από τη δημοσιότητα και τις δημοφιλείς ιστοσελίδες της παραγωγής, αναμένεται να είναι σημαντική.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα